16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Varhelji: Pozdravljam odluku Srbije, pozivam Crnu Goru da uradi isto

Autor: Antena M

  • viber

BMX

Sve do danas sam bio srcem i dušom za EU. Zbog Varheljija i Makrona vise to nisam niti cu ikada vise biti.

Koja

Ovaj Orbanov "potrčko" previše "solira". Hvala bogu da Orbanov "kadar" niko ne uzima za ozbiljno.

borop

I da se ponovim (komentar objavljen u 21:32): Ukoliko ovo oću-neću Srbije, pofali neko iz Evropske komisije (Varhelji možda?) Vlada Crne Gore treba da "pozove na konsultacije" naše ambasadore iz svih zemalja članica i sjedišta EU. Pa nek se za*ebavaju sa drugima ili međusobno, eto im ga tamo.

Petar

Sa takvim stavovima EU i nepoznavanjem medjusobnih odnosa nije ni cudo sto nema prosirenja! Kad nesto ne znas najlakse je sve staviti u istu ravan i nikoga nije briga sto to ne moze roditi neki novi kvalitet!

sunčica

Bravo Licemjeru... Bravo ti ga. Pih!

Đoko Orlandić

Čuš ovog Hortija što govori. Braća po oružju(sistemu)

Milica

Nevjerovatno.Imam osjecaj da se ponavlja stvarno 1918. ovo nismo trebali dozvoliti pa da smo umirali od gladi,a mislim da nismo.

Snjeg

Zna li ko kada ovoj spodobi zvanoj Varhelji istice mandat.

mr

Vučić i Orban su ideološki potpuno isti, tako da nas tvoje preporuke ne iznenađuju. Crnigorci nikad nijesu pljuvali, pa lizali... Za razliku od ovih tvojih pulena! Prijatno Varhelji!

Anonimous

@Irishman Zbog Mađara Evropa ima probleme da usvoji budžet. Znali smo da je ovaj Srpski igrač, ali samo polako, nije svačija do zore gorela. A desnica će pasti i to sa velikim treskom.

Vuko

Koji su licemjeri francuzi,sa jedne strane nam se izvinjavaju za 1918 a sa druge hoce da je ponove.Treba gradjani da posalju jasnu poruku evropskoj uniji da ili su sa nama ili su protiv nas jer ovako ne moze.

VUKOMITA

EUROPO STIDI SE ..OBRAZA NEMAS...

Bosanac

Znači trebali su se isto tako pred klerofašistima povući branioci Sarajeva i mirna Bosna, pa i vaše plate i licemjerni status borca za pravedniju planetu. Mi na balkanu jesmo pomalo sirovi i ne baš previše prosvijetljeni, ali nismo glupavi kao svi oni kojima očito uspješno prodajete takvu demagogiju

Nota i tebi!!!

Slusaj sto lupeta! Ne treba nam desna EU niti pruzamo ruku klerofašistima! Informisite se ko smo, pa da pričamo.....prvo da nam se EU izvini za ovo blamiranje!!!!!! No pasaran! Da je vječna Crna Gora!