9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Iz ekspozea Krivokapića: Bez povlačenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

midžor

Crnogorac sam.Protiv ove sam četničke Vlade.Ali ,navijam da prođe da narod vidi šta je dno dna.I ja zajedno sa svima.Da vidimo šta je vjerski fanatizam i da upoznamo sotonu u svom punom sjaju.

Kotoranin

@midžor Slažem se, do sada smo imali samo slutnje i pretpostavke, sad smo osvjetlili prave naume i ljude koji stoje iza tih nauma i jedino što je ostalo da vidimo i na djelu. Smatram da treba da dotaknemo dno jer jedino tako mozemo kao drzava i drustvo da budemo jači!

Srbivoje Rukoljub

za jednokratnu upotrebu. Tako zavrsavaju svaki srboslug

CG1

Moramo na svaki način da "pomognemo" novoj "vladi" baš onoliko koliko oni vole našu CG. Prvo kašnjenje plata, penzija.... svi na ulicu. Moramo biti spremni na otpor ovim fašistima, đecu ne slati u školu ako ona 4 u 1 pokuša da preko škola manipuliše đecom, biće dosta razlog, spremaj mo se. ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!

Priśelo ti rukoljube!

Stop klerofašizmu! No pasaran! E viva!

LOVCEN

BUDIMO SPREMNI I PRATIMO PRVI KORAK NA STETU CRNE GORE SVI NA ULICE A POSEBNO ONU SA CETIRI MINISTARSTVA TU OBAVEZNO DA SE UJEDINIMO I SIHTER

Pljevlja

@LOVCEN znas koliko je suzavaca nabavljeno..slobodno

Eagles

@LOVCEN Uloga ove vasti bice ruzna epizoda koja ce brzo otici u zaborav. Izgleda da smo morali da dotaknemo dno. U narodu je problem

Jelena

URI pitanje cije su svetinje u Crnoj Gori , Crnogorske, prema tome sve što je zaposela Srbija oslobađati ,vraćati Crnogorcima!

Marko

@Jelena Manastire su gradili Srbi,Nemanjici ,najveci Svetac Vasilije Ostroski iz Hercegovine,pa i nove hramove odlicno znate ko je gradio. A i ne samo Crkvu,nego i fabrike,hotele,puteve ko je gradio? Imate vi pravo sada biti neki Crnogorci koji nemaju veze sa Srbima ko je gradio zna se! Pozz

Jelena

@Marko mozete li nabrojati manastire koje su gradili Nemanjici? Znate li ko je branio manastire stotinama godina? Moracki recimo? Srbi sigurno nijesu. Znate li da je ktitor tog manastira bio vladar zetske drzave a ne srpske?