11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Ljubomir Nenadović o crnogorskom jeziku - čas istorije za političare, diplomate i ministarke

Autor: Marija Mitrović

  • viber

ivica

Srbocetnici sa svojim vodjom Acom Prcousnim sve to znaju ali Svetosavlje njih uci da posrbe sve. Zapocnu rat pa ga izgube a salju izbjeglice na druge teritorije da ih okupiraju kasnije.Oni su zapoceli rat 1990 da bi sa izbjeglicama okupirali CG sto vidimo danas.

V,

Na Cetinju i okolini i dan danas se kaze BOLIJEST , ne bolest.

Javor

Učešće Crne Gore na strani sa Srbijom u agresiji na Bosnu i Hrvatsku, zadnjig godina se vraća kao bumerang. Narodna kaze - ucin doček. Uvijek mi je bilo žao sto je moja Crna Gora posrnula devedesetih.

Ljiljana

Jedno licno HVALA za AntenuM, koja je na sebe preuzela i svojevrsnu prosvetiteljsku ulogu u ovim teskim danima za Crnu Goru. Svaka cast!

VUKOMITA

ANTENA M JE ZA NAS CRNOGORCE U DIJASPORI JEDINI RELEVANTNI PORTAL SA KOGA SE INFORMISEMO,ZATO PUNO POHVALA I BUDITE NAM UVIJEK ISTINITI I ZDRAVI !!!!!!

Zeljko CT

Kad jednom ovo prođe,svaki buduci diplomata I drzavni sluzbenik morace bit lojalan svojoj zemlji I poznavati njemu proslost.da nam se vise nikad ne desi piplava glodara nase proslosti I buducnosti.

Maja Radonjic

Zasto i da li se moze ici dalje od "Gorskog vijenca","Luce mikrokozme",OIZ-a za crnogorski identitet,a to znaci i jezik?!Ne!Oni su najvjerodostojniji pisani istorijski i pravni zvori.Dok,crnogorci nisu isli u Beograd da sticu obrazovanje,vec u Rusiju,te zato isti korijen ima i Lazni car Scepam mali