8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Izglasana nova Vlada, 41 poslanik dao podršku Krivokapiću

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Maja

Neće se izglasati Vlada, tu Vladu nebi niko podržavao. Pljuju je i vlast i opozicija !

vip-tetka

Oće li na kraju kruzit boca rakije kakav kosovki song na gusle,i odavanje počasti okupatorskoj zastavi srbijanskoj i ronjenje suza za djedom koji nije uspio da se danas prezenta u skupstini da kašikom osvjesta mandatara a sve je na eventu bilo izrežirano 2 mjesea before ha ha ha 3,14 3,14

Zrnov zeleni

@vip-tetka Komentar svih komentara...bravo...

CG1

Da vidimo ko će glasati za Anticrnogorsku, antidržavnu nedemokratsku vladu u CG a ne nikako Crnogorsku vladu, jer ovo nije Crnogorska vlada.

ivana

@CG1 pa svih 41, to neka vas ne cudi sve do jednog su cetnicka ba.ra. A i da dodam ovaj Bozovic, je megafon skaljarskog klana, to treba ispitati.

Ljiljana

@CG1 Svi oni ce glasati. I time ce sve reci o sebi i svom prevrtljivom karakteru. Licemjeri i izdajice.

Crna Gora

Bozovicu, ajd ako te basta dirnu u himnu, zastavu i grb. Ajd ako te basta da vidimo jesi li na galamu kao ma biljegu. Ovaj cirkus moze da se trpi, i gleda, ovaj jad da Mandatara ponizava njegova druzina, da se sa njim sprdaju da ne znam kako da ce glasati . Ekspoze na 25 strana, i MZ kad predaju plan bude na 30 strana, o jada crna ..Exspoze o DPS-u, zaborabio se covjek da je on vlast ali plana nema !!

nenad_mne

@Crna Gora , dobro primjećeno "expoze", i to na "expertsom" nivou, ali nivo MZ!

RLK

Danas mi je 63 rođendan, dabogda nijedan više ne dočekao liše ikoga ako bi još koji dočekao pod okupatorskom vladom.DA JE VJEČNA CRNA GORA.

Sandra

@RLK zelim Vam da mnogo pre 64.rodjendana,vec za koji mesec,ponovo zivite u slobodnoj,evropskoj i voljenoj nam Crnoj Gori,i svi mi s Vama.Živeli!

suncica

Ovaj Božovic nešto mnogo šmrkće...Nijesam ekspert, ali koliko se razumijem to oće i kad se povuče nešto belo?

delboj

@Miso Zato sto je to nebeska momcina, I on je propadni nove vlasti koja je nezadovoljna radom NKT pa ce oni to sad da omunje.

nenad_mne

@Miso , ne treba mu jer se iskreno moli, uzeo na kašičicu i okadio se tamjanom, a i buduća ministarka zdravstva to podržava!

crnogorski sin

Da vas moze cuti Kralj Nikola, kojeg ste protjerali i izdali vidjeli bi dje bi ste sa tom idejom stigli. A drugo, Crna Gora ne postoji od doba Kralja Nikole vec mnogo prije kada je postojala crvena zastava sa orlom i izmjestenim lavom pametnjakovici, mnoge bitke su vodjene pod tom zastavom!