8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

(RE)KAPITULACIJA

Autor: Antena M

  • viber

Mojaš

A šta je Liberalima,gospodine Živkoviću? Ko je kriv što je najveća ideja savremene Crne Gore o njenjoj nezavisnosti početkom 90-tih propala i na kraju pokradena od strane DPS? Da li je afera "Trsteno" možda nešto uticala na totalni slom Liberala?

Jovan

Dosta vise o starim Liberalima! I tu je bilo svega i svacega, nevjerovatno opskurnih likova koji su kasnije presli u sprpske stranke. Treba da se ujedinimo SADA, i da spasavamo Crnu Goru. Ako to ne uradimo najkasnije za 4 godine, gotovo je.

Deni

Krivokapic je imao odjedjene slobode ali je ovo marionetska vlada. Najveca kazna Braticki je sto nece moci pa gotovo nista od svojih nauma da ostvari. Branislav Radulovic je nedavno izjavio da je najveca prepreka ulasku CG u EU nesmjenjiva vlast, Za ostvarenje cilja - Milo sam sebi stoji na putu???

ivica

Bjelasi uzeli vlast bez borbe.Zelenasi moraju makar uzet pola CG ovako ne ide da Svetosavci drze Sveto Cetinje.Pihhh Milo Britva.

Pijanista

Zasto ne reci da je DF ultradesnicarska organizacija? Dodje da kaze, Tito vrati se, sve ti je oprosteno!

Montenegrina

Neko reče da se dogadjaji ponavljaju svakih 100 godina.Sve više liči na istinu,obzirom da je okupacija Crne Gore 1918 od Srbije bila prije što godina i evo opet!Samo mi ne naučismo kako da odbranimo našu domovinu...Juče je ponovljena podgorička skupstina