23 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Rusi ogorčeni: Nova Vlada CG obmanula – zadržala antiruske sankcije i Zapad joj ostaje prioritet

Autor: Antena M

  • viber

mi se pitamo, NE srb

Pita se Crna Gora, ne Srbija. Proći če domaće zlo

Braća do fotelje

I tako se ta sapunica zavrsi, sankcije Braci Rusima, za Kosovo izvinjenje oko zvezdice, tako to rade Braca, sve moze do fotelje. e sad fotelja ko bjehose Rusi, Kosovo a da o tome cemo sjutra, sad fotelja pa cemo oko Kosova za sledece izbore. Sad i tah Zakon o vjerskim zajednicama nece proci i mogu ti reci da trobojskasi i litijasi ne znam sto su glasali

CG1

Nego što, fotelja je fotelja. Što se tiče njihovih glasača,lako će ih slagati, kao što su ih slagali da Crnogorske Svetinje njesu Crnogorske, šta to dokazuje, da je većina njih nepismena i da ne zna svoju istoriju, jadno. Sad će im rej da su rusi na zapadu i nema problema, oni, njihovi glasači nikad nijesu razmišljali svojom glavom i povjerovaće da ih je rukoljub snagom vjere tamo smjestio, hahaha piiiiiii za navijek!

MIKI

OVO JE SVE FOLIRANJE,NE PADAJTE NA OVE FORE NEGO BRANITE CRNU GORU CRNOGORCI. MORATE USTATI SVI DO POSLEDNJEG I NE DATI KLERONACISTIMA DA VAM ODUZMU SVETINJE,NACIONALNI IDENTITET,I NA KRAJU DRZAVU. DA JE VJECNA!!!

delboj

@MIKI Tacno, takticko nadmudrivanje. Imaju strpljenja jer, znaju da u ovom trenutku nemaju vecinu za totalni zaokret. Zato ce strpljivo da "njeguju" Dritana dok ga ne odbace. Uzeli su stoga, prosvjetu i kulturu, crkvu planiraju da betoniraju kao Srbijansku... i lagano rovare.