16 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Okupacija u četiri slike

Autor: Antena M

  • viber

CG

Svaka čast, Profesore! Današnju vlast u eksperte promovirala je bivša vlast i NVO sektor.

CANU

D. Marković je, čim je postao premijer, potrčao u CANU i rekao da će Crna Gora svoju viziju budućnosti graditi na temeljima CANU! Vidi li bivša vlast sad temeljne promašaje svoje politike?!

Patriot

Svaka čast, svijetlo ime cg filologije! Sramotni Dragan Vukčević dijeli nagrade u CANU dok se laguma Crna Gora! Živio, profesore! A sramotne akademike CANU stiglo prokletstvo nacionalnih izdajnika!

UCG

Čitate li ove textove, sramotne kukakvice s Univerziteta CG? Jeste li ikad izašto digli glas osim za svoje honorare?!

NIKAD VIŠE 1918.

Svi u jedinstveni crnogorski blok! Ima nas više nego dovoljno da preuzmemo stabilnu vlast. Ne rasipajmo glasove, nego uzmimo i ove od URA, razočaranih građana i novih mladih građana kojima treba približiti značaj imanja svoje države, svoje u svakom pogledu!

Aristos

“Tuzna je istina da je najviše zla učinjeno od strane ljudi koji nijesu nikada u sebi (svjesno i savjesno) odlučili da čine zlo ili dobro.” - H. Arendt . "Znam tvoja dela da nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć! Tako, budući mlak, i nisi ni studen ni vruć, izbljuvaću te iz usta svojih"

Stari nk

Jedva sam čekao vaša slova na portalu profesore, ovakve poltrone i izdajnike svijet nije vidio, ljudska kanalizacija sakrivena iza priče o nekakvom pomirenju, a mene hvata bjesnilo zbog URINE izdaje

VVM

Niđe" Pobjede "jutros na kioscima ! Kako rade srbijanci posao ! Ali im je sve uzalud.

Osvježenje

Što će nam Venecijanska komisija kad imamo SPC! Što će nam Vaseljenska patrijaršija kad imamo Rusku! Što će nam mediji kad imamo Vesti! Što će nam Cetinje kad imamo Beograd! Što će nam Skupština kad imamo Aleksu! Što će nam država kad imamo Dritana! Što će nam četnici kad imamo Suadu!

Falkon

Tako je dragi moj plemenice, kućo Nikčevića! Bili ste i ostali na braniku svoje domovine-naše jedine domovine-Crne Gore.

Vladimir

Izbori su adresa gde se vlast menja...