9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ministarka duhovnog zdravlja - hronika jedne karijere

Autor: Antena M

  • viber

laživica

Kod ove osobe je najgore što često ne govori istinu kao onu o sistematizaciji i izboru novog direktora IJZ. Ili slučaj sa popom Mitrovićem i izlascima iz corona odjeljenja ili priča o nabavci vakcina itd.

velko

Abaz i Blecic “vode politiku” i postavljaju popove na vlast....a jedni druge koriste za osvajanje CG ova je samo popovska municija

bokeljka

Neko je napisao " popadija". Za mene, to joj prilici. Sigurno da ima medicinsko obrazovanje ali to nema nista zajednicko sa humanim , plemenitim zvanjem "ljekar".

buto

OGLEDALCE,OGLEDALCE kaži mi ko je ljepši ja,ili kisićka??

Vladimir

@buto ,pravilno se pise Kisićeva...

Branka

Milena Vaši tekstovi su lijek za dušu, za srce i za očuvanje zdravog razuma.Sve je u ovom tekstu rečeno o apostolki od parfema.Jedino bi dodala da je u sklopu te brige uz pomoć svojih sljedbenika i direktorice koja još nije zvanično to, okitila KCCG ikonama a sve u sklopu te njene brige za "duhovno"

kočoperna licemjerka

Da smo mi uređena država gore pomenutoj bi uzeli licencu za onaj upad u bolnicu u kojoj važe svetosavska pravila a ne Hipokrat ili ljekarska etika i prije svega i iznad svega medinska pravila!Neka se kočoperi i time će se nekad neko baviti pa da zna da i nad "popom ima pop" da ne kažem zakon!

stevokokot

nisu dzaba eksperi samo ne znam cega!?

Snjeg

Iluzorno je komentarisati osobu sa ovakvim ponasanjem.Na odjeljenju gdje je doticna radila nije bilo arogantnije i neljubaznije osobe.

Ljiljana

Odlicna analiza i jos bolja anamneza za ministarku, jednu od povelikog niza "ugrozenih" Srba u Crnoj Gori. Njena sramota je visestruka i neoprostiva, bas zato sto je ljekar.

popadija liječi vodicom

šta smo dočekali

XYC

Nadam se da ce kad tad zbog ugrozavanja zivota gradjana ova i da krivicno odgovara!

Tajfun

Redovno cu Uvazenoj Ministarki postavljati isto pitanje.Koluko je gradjana Crne Gore preminulo,zbog postupaka Munistarke i njene druzine prilikom sahrane Rista Radovica.

nenad_mne

Nije mi jasno kako je aktuelna vlast postavi za ministarku? Manje, više zbog nas, ali i komšijama pokazaše koliki su eksperti, kao da nema interneta i kao da mogu prikriti, za jednoga ljekara, sramno ponašanje! Čisti autogol i to sa centra!

Astro

...preambiciozna bubalica...i tako čitav život...najbolji primjerak proizvoda našeg društva...zato smo tu đe jesmo.