10 °

max 13 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otvoreni telegram ministarki zdravlja: To nije normalno, to nije humano, to nije čovječno

Autor: Antena M

  • viber

Aristos

Nema sumnje da je sve što vlada čini u funkciji pobjede na izborima u Nikšiću. Zato se toliko žure da unište, ili - da što više oštete i oslabe - sve "crnogorsko"? Opozicija mora da izađe jedinstveno - kao široki front svih opozicionih partija. I moraju imati najboljeg iz Nikšiča kao vođu.

Branka

Sve što ovi rade nama Crnogorcima i našoj državi sadržano je u ovome što ste tako lijepo opisali i napisali:" To nije normalno, to nije humano, to nije čovječno!"

Andjela

Rijesila da nas prepolovi ! Treba otvoriti vrata Trebinju da na vrijeme dobije licne karte za glasanje u Niksic!

Kosmopolita

Juče je g-đa ministarka bila u radnoj posjeti Opštoj bolnici u Beranama, nakon obilaska bolnice, otišla je u "radnu" posjetu u manastir Đurđevi stupovi da posjeti Joanikija... vjerovatno da mu podnese izveštaj i traži uputstvo za dalje djelovanje.

VojoS

Moram priznati da sam poceo da gubim zivce gledajuci ovaj nazadak. Zivim za dan kad ce se ova klerikalna i nakazna druzina naci na smetlistu istorije. Ovakve moralne bijede nema u Evropi a puna su im usta borbe za pravdu i pravicnost. Totalno ludilo.

Tajfun

Dzabe nam je kukanje po portalima.Dvadesetog Januara svi kojima je Crna Gora u srcu, pred Skupstinu.Moramo se organizovati imati ekipu koja ce nas voditi,ostavimo politicke partije,one su nas do ovog i dovele.

Skomis

@Tajfun Hahahahaha ,ni za gdi si nisi.

Evidence

Kompletna vlada, pa i ministarka (ne)zdravlja je zastidje Crne Gore. Njeno (ne)činjenje prilikom smrti popa Rista rezultiralo je mnogim umrlim od korona virusa u Crnoj Gori. Koliko znam nije procesuirana zbog toga, a sada uvodi mjere kako to odgovara njihovim nalodavcima.

Bjelica

Tajfun- u pravu, dosta vise pisanije po portala, no se micite iz kuca, sjutra kad bude kasno necete smjeti ni na portale. Neki vec ni podrsku preko potpisa ne smiju dati,,,

Lady Di

Pratiti evropski put nije samo prepisati evropske zakone. Morate se ponašati u skladu s pravilima i potezima Evrope. A Evropa ne da je zaključana, nego će sve evropske države ubrzo zatvoriti svoje granice. Tako da će biti onemogućeno i kretanje po Evropi. A ovi popovi otvorili sve širom "zbog turizm

Nermina

@Lady Di Zbog biraca iz Srbije,ubjedjvanja Niksicana da prodaju vjeru za veceru,sklapanja ,toboze,nekih ugovora o radu sa DF.Providna prica za djecu.

Milica

Prezivjecemo mi i ovo a ministarka jednog dana nece biti ministarka pa ce morati da podnese komentare i poglede i da se pamti sta je uradila i kakvu he stetu nanjela gradjanima Crne Gore .Njoj na dusu istorrija sve pamti i pise.