16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Sastanak sa privrednicima: Ne dijelimo vas na naše i njihove, nećemo mijenjati mentalitet već kadrove

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Osoba, infantilni cirkuzaner, koja nema dan radnog staža poziva privredike. Već je od CG napravio cirkus. Sada pokušava da CG ekonomijeu pretvori u cirkuzanerski haos, kao što je uradio od CG diplomatije.

Poglavlje 27

Je li moguće da je ovaj čovjek iz Ekologije izjavio da otvaraju poglavlje 27, a ovo poglavlje odavno otvoreno?!? Biti na čelu Ministarstva ekologije, a da ne zna da mu je poglavlje otvoreno, mislim da je bruka i sramota.

nenad_mne

@Poglavlje 27 , mora govor da izgleda ozbiljno, pa dodaj što više "mesa", da bude duži i "učeniji"! Navikao je da mu vjeruju na riječ, jer je "apostol", a kada ga provjerite, duplo golo!

Pozovite

Pozovite dps marovica i miga stjepovica i ostale tajkune da pojacaju privredu C Gore zasto nijesu to uradili za 30 gd a sada ocekuju od vlade da za dva mjeseca rada da sve bude na nivou a zemlja opljackana sprzena zaduzena da gore nemoze biti djesu vi oci narode pojedini opet vratite dps neka unisti

Milena

@PozoviteNije potrebno,evo medju ovima koje ti volis milionera koliko hoces,crkva,pojedinci,sve stekli,a bili ugrozeni od prethodnika,samo se bavite intrigama,a za ovo kratko vrijeme pokazali ste ko ste i kakvi ste, steta,koju ste namjerno uradili ovoj drzavi,tesko da ce moci da se sanira za 100 gd

nenad_mne

@Pozovite, za vrijeme Marovića, diskrimisani Carević se napuni, ovi što dođoše su sve DPS-ovci, ovi su bili diskrimisani i niko žute banke nema??? Ovi će sada da je pooooojačaju? Dritan postade i ekonomista? Na sastanak sa prosvjetarima nema ministarke? Što ne rekoste da ste svi multipraktik?

Vnmk

@Pozovite Kad pomenuste Sveta Marovića pitam se je li Srbija primila onaj DHL zahtijev da se dotični izruči Crnoj Gori? Nešto ne vidim da ima odgovora.

rada

Ja ne znam ko vam može vjerovati, za stolom samo takvi stručnjaci, Next berza, sledeći dr. sa samo političkim iskustvom i tako ...

Ljiljana

Vidimo kako ne dijelite. Pa sto smjenjujete sve sto smijeniti mozete? Koga lazete uopste?

Tajfun

Rukoljubovi Apostoli,kao i njegov Djakon -Abazovic,NI JEDAN dan niko od njih nije radio u privredi,a pozvali Privrednike iz CG da im drze lekcije.OVO JE NANESPOSOBNIJA I NAJNEZNAVENIJA VLADA NA SVIJETU.

Aero2

Bojanic po obicaju obmanjuje narod i prosipa crnilo. Sad ni Aerodrom, TE Pljevlja... nisu dobri? Ugasi ce on to i prodati bliznjem. Bojanic kada ova vlada ode u proslost, bilo za godinu, dvije ili cetiri, ce na dugogodisnji odmor u Spuz.

Miro

“Ne mogu privrednici bez vlade. “ To je samo još jedna glupost koju ni osnovnoškolac ne smije izvaliti. Najveće dostignuće ove vlade biti će da previše ne smeta privrednicima.

Anita

Evo ispadae da mi nijesmo išli u školu i nijesmo završavali fakultete. Ispade da mi ništa ne znamo bez srpskih kadrova. Zato nas smjenjuju jer ništa ne znamo. Svašta.