16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Administraciji SAD približiti novu realnost na Balkanu koji je pred opasnošću da ponovi ideje iz 90-ih

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Zoran

Pa ona je i kanalisala ovo ludido koje nas je pritislo i prijeti da se zoo dogodi.

HNovi

Gospodja Ambasadorka u zadnje vrijeme precesto naglasava da je KARIJERNI diplomata sto ce reci da je svjesna da mora da se distancira od dosadasnje politike. Nadam se da ce je nova Bajdenova administracija opozvati!!!

ivan

Nije slučajno inicirala sastanak, neko je razočaran u nekoga, možemo naslutiti... samo mislim da brade nece jos dugo biti u modi (u vladi).

Olja

Dear madam, USA Ambassador JRR, I sincerely hope you will leave Podgorica as soon as possible! And don’t worry , you will forever be remembered as malignant Trum ambassador who helped installing fascistic- clerical / pro-Russian government of Serbian nationalists in my country!

Branka

Kad će ova što podržava fašiste i svesrdno doprinosi uništenju Crne Gore put kuće? Dosta je zla napravila pa bi bio red da se pakuje i to što podržava kod nas neka nosi i podržava doma.

Rajnke za Trampa

Rajnke radila za Trampa i Srbiju. Bajden je šansa za Balkan.

CrngaGora ugrožena

Dai nn zna Bajden i Amerika i Nato, Crna Gora je ugrožena od srboruskog uticaja.

Đoko Orlandić

Napisah prije 10 dana da se u SD i Lengliju upalila cvrvena lampica zbog nje. Naime, što je direktno pomogla da se agenti GRU i KOS instaliraju u sve pore bezbijednosti CG radi rušenja NATO. Ovaj poziv je nalog SD. Mijenja ćurak Kasno je. Iz teksta se vidi da je dobila šut kartu za SAD.

Putuj ranka!

Kriva si i ti i tvoji drugari iz ostalih ambasada, sto nas o jadu zabaviste sa ovim klerofasistima. Idi i ne dolazi vise u CG! Predśednik je preljubazan! Ostav!

ed209

Sad pročitah indeks demokratije za C. Goru, lošiji smo od svih zemalja zapadnog Balkana jedino je Bosna gora. Nalazimo se na 81-oj poziciji kao hibridni režim. Volim C. Goru od srca ali najviše volim građanske slobode, koje je dps bila puna usta a rezultati sve gori. Još manje vjerujem novim vlastima, zato samo stvarna građanska opcija bez ijednog ekstremnog nacionalizma je pravi put C. Gore. Sdp pokazuje zdrav povratak na taj put, podržavam ih u tom putu

Ljiljana

Srecan put i zaboravite nas gospodjo. A i mi cemo Vas zaboraviti, ali tek kada se oslobodimo ovog zla u Crnoj Gori kojem ste dooobro pomogli da se nadju tu gdje su. Ne sluzi Vam na cast!

SAČUVAJMO CG ŽIVIO PREDSJEDNIK

Hvala VAM PREDSJEDNICE, što uporno pokušavate da spasite CRNU GORU, naš identitet i želimo VAM USPJEŠNE PREGOVORE!!! ŽIVIO PREDSJEDNIK CRNE GORE!!!!

Johnny

Svi su svima cestitali i zahvalili dok je GRU preuzeo bezbjednosni sektor. Da je bio drugi americki ambasador to se ne bi moglo dogodit. Vrijeme za novog, pozeljno umjesto karijernog birokrate pravog Amerikanca sa principima