19 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vučić: Za vrijeme vlasti DPS-a Srbima u CG je bilo uskraćeno sve osim vazduha

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

@@@@

UPRAVO TAO.CAK NI TAJ VAZDUH NIJE IMAO ISTU KONCENTRACIJU KISEONIKA KAO OVAJ STO SMO MI CRNOGORCI UDISALI ZAJEDNO SA ALBANCIMA MUSLIMANIMA HRVATIMA ITD.SRBIJA UBIJA!!!HAHAHA

podgoricanin

da imaš iole malo obraza i čojstva, ne bi to kazao. to je jedan od dokaza da Crnogorci nisu Srbi. jer pravi Crnogirci drže do čojstva a naročito obraza. a t niti imas jedno a ni drugo. mislite ako ukradete tuđu iszoriju da se vredniji. varate se samo ste jadniji. dok su se crnogorci botili protiv turaka , vasa istorija govoti da ste bili 500 godiba turske dluge i nistta vise. vasi junaci su licnosti iz bajke a ne iz istotije. prosto mi vas he žao!

Vladimir

@podgoricanin ,ma vazi...Vucic je nebitan ovde....Crna Gora ima sjajnu istoriju,ali i Srbija....mislim da nije potrebno biti maliciozan..

Vuko

@Vladimir A sto ti znas o istoriji Srbije pod turskom okupacijom?Ajde navedi jedan bitan dogadjaj prije prvog srpskog ustanka,bas ne zanima sta se desavalo prihe ustanka

Giro D Shabo

@Vuko - srbi su u svojoj cjelokupnoj istoriji prvu svoju vojnu pobjedu i rat dobili u Balkanskim ratovima 1912/ 13. Tada se Srbija proširila na uštrb turskih povlačenja. Samo činjenice na sto, bez mitologije. A Prvi srpski ustanak se završio porazom ustanika.

Vuko

@Giro D Shabo Oni jesu izgubili prvi ustanak ali su bar cinjeli nesto za razliku od proslog perioda tako da mogu nesto da napisu iz istorije.Prije prvog srpskog ustanka mogu napisat samo kako su zajedno sa turcima napadali crnogorce,madjare,hrvate itd.

Vladimir

@Vuko ,ajde malo ozbiljnosti....

Vladimir

@Giro D Shabo , a vi ste apsolutni tumač istorije,zar ne?

Giro D Shabo

@Vladimir - molim činjenice na sto. Prvi srpski ustanak - ime mu je dala srpska istoriografija. Drugi - takođe poraz (Turci su i dalje u Srbiji) i tek sa Sretenjskim ustavom iz 1837 i Mahmudovom zastavom Srbija postaje država (doduše kolonija kako to i kazuje zvjezdica na zastavi).

Vladimir

@Giro D Shabo ,kolega odmah ste pali na ispitu...Sretenjski Ustav je bio 1835.godine...Sta dalje da pricamo?..Slabo baratate sa istorijom.

Giro D Shabo

@Vladimir - mea culpa, mea culpa magna. Nego... što je sa suštinom stvari o kojoj je ovđe riječ? Elem, da li je Mahmudova tj srpska zastava, koju su Srbiji hatišerifovali Turci u datim ecipecipec bojama, sadržavala 4 zvjezdice koje su označavale kolonijalni status Serviae u turskom carstvu?

Vladimir

@Giro D Shabo ,ok,ajde prihvatam da ste pogresili godinu.Ljudski je pogresiti,sad znate koje god.je bio Sretenjski Ustav, uzmite pa ga procitajte malo i nemojte samo sa interneta da se informisete i izvora,koji su iz Bosne i da citirate Radosa Ljusica samo.Prva srpska zastava je bila crvenplava 13v

Vladimir

@Vuko ,prvo niti ste Vi moj profesor niti je ovo ispit...Mogao bih da napisem esej o Srbiji pod Turskom okupacijom....Malicioznost nije dobra osobina..

Vuko

@Vladimir Napisi esej molim te da se nasmijemo malo.Mozes da pocnes od toga kako ste nosili tursku nosnju pa onda pravilo prve bracne noci,pa o delijama i janjicarima.Imas pravo ipak imas dosta materijala za esej.

Vladimir

@Vuko ,da se nasmejete srpskoj istoriji?E vidite to je razlika izmedju Vas i mene...Ja se nikad ne bih smejao istoriji moje C.Gore..Srbija i C.Gora su imale svoje uspone i padove....a vase ocene su pausalne i ne bih da nabrajam,kao Vi...a mogao bih...