16 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Desant na Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

DV

Sve receno po istini po crnogorski onoka kako treba i kako pripada kukavickom soju i brisacima nogu tudjih ciljeva. Po nesreci kroz krvlju natopljenu slobodarsku istoriju CG nikad nije oskudijevala sa nabrojanim pasjim sjemenom..Danas izniklo i primilo se dje prije nikad nije. Hvala g-dine Perovicu!

odbranajeszivotomskopcana

CG ima sansu samo ako se bude branila i to na isti nacin i istom javinom i jace..... eto tako

Doctor Gachet

Vukasin savrseno zapaza i prezentuje cinjenice, koje su jasne svim razumnim. Nerazumne ne interesuju cinjenice i oni se hrane bajkama i mitovima. Uvijek se casna Crna Gora visoko uzdizala kad je bila ugrozena od zla. I postajala jaca. Treba uciti iz istorije.

Tajfun

Ne odustaje Srbija og Garasanovih projekcija,u CG su inastruisali Svetosavsku Sektu,formirana od izbjegluca iz Bosne i Kosova,sa povampirenom Cetnickom ideologijom.Ovo sto se desava u NK,nije bezazleno.Da su nekadasnji Niksicanai,nebi ove protuve rovarile po ovm gradu.

Poenam_Dei

Želja će im bit, kao i vazda...

Vladimir

Nije se moglo protiv Turaka? Uteklo se od Austrije?Protiv Nemaca se nije ni ratovalo? Veoma zanimljivo..To ste citali verovatno u nekoj bajci ili beletristici...

Bata Cuce

Protiv Njemaca se nijesu pretrgli. Od 41 do 45 se u BG igrala fudbalska liga. U vrijeme Kovida nije.

Olivera-Kragujevac

Nemogu da shvatim da vec jednom nemozemo da se ostavimo ratova, pljacki i otimacine tudjeg. Zar nemozemo da ostavimo nase komsije vise na miru i da se dohvatimo krampe i lopate pa da zivimo od svog rada. Sednimo na tribine i navijajmo za nase komsije kad pobede. Dobro se dobrom vraca a zlo bogami ne