23 °

max 24 ° / min 13 °

Utorak

18.05.

24° / 13°

Srijeda

19.05.

22° / 13°

Četvrtak

20.05.

19° / 13°

Petak

21.05.

23° / 11°

Subota

22.05.

23° / 12°

Nedjelja

23.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Mauzolej - Partija - Crkva

Autor: Antena M


nenad kotor

jasno je da godinama decenijama unazad Srbija i SPC je uzrok nestabilnosti u CG, medjutim ne mogu da shvatim da se niko nije sjetio da se otrgne od velikosrpskog projekta i da domace izdajnike poput danasnjeg DF-a, Demikrata i URA-a spuste na zemlju. Danas nam prijeti istrebljenje od "bratske" ruke koji ne vidi dalje od svog srpskog sveta.

mina

U Arhivu su mnoga blaga koja nijesu na vrijeme istražena i nijesu prezentovana crnogorskoj javnosti.Mladje generacije ne znaju ništa o teškim periodima borbe za crnogorsko biće i identitet.Zašto?Ko je za to kriv? Bravo za objavu!

Tetr4

Dragocjen istorijski dokument koji svjedoči o vremenu - namjerama i velikosrpskim apetitima SPC u Crnoj Gori i potpuno su identični. Ovog puta su mnogo jači.

Posmatrac

Djuranovic rece da crnogorska vlast nije imala nikakvih nesporazuma (!) sa srpskom pravoslavnom crkvom u Crnoj Gori. Samo su se malo koskali sa mitropolitom Dajkovicem. Zato i nije ta vlast nista ucinila da obnovi crnogorsku pravoslavnu crkvu pa je taj problem sacekao danasnju generaciju.

Braletić Zlatko

Krive su škole direktori i profesori koji su znali da prećutkuju istinu i da su đeca lišena ovoga što se danas objelodanuje. To su sve bili obični đuturumi ka i ovi danas. Dakle nikad sreće od ne ljudi se ne može disat.