14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Tvrdio da su mu smjestili: Poslušajte kako novi patrijarh Porfirije pjeva četničke pjesme

Izvor: faktor.ba

Autor: Antena M

  • viber

europeac

Nema mjesta više za iznenađenja, Sa prostora SRBIJE samo se ovako nešto može i očekivati. Možda je ova pjevanije bila ulazna karta u izbor ŠEFA SPC. E VIVA MONTENEGRO

Pobrica

Imal čovjeka u SPC ili su samo četnici

Baba

@Pobrica, kao što vidiš iz priloženoga, potpuno Č-etinički čista družina. DA JE NAMA VJEČNA NAŠA CRNA GORA!!

Bar

@Pobrica Tipičan primjer svetosavlja umjesto pravoslavlja.Nož,mitraljez,kokarde,jagnjad umjesto mir ,tolerancija,skromnost.

ČUVAĆEMO NAŠU CG OD ČETNIKA

CRNU GORU SAČUVATI OD ŠIRENJA ČETNIŠTVA PO CRNOJ GORI, CRNU GORU DOVESTI NA MJESTO KOJOJ JOJ PRIPADA I CRNA GORA MORA IĆI PUT EVROPE, AMERIKE, I NAPREDOVATI NA SVIM POLJIMA, NEMA VRAĆANJA U SREDNJI VIJEK, VRAĆANJE U DOBA ČETNIKA I PARTIZANA, CRNOGORCI IMA LI VAS DA VIDITE ŠTA SE ŠIRI PO CG ŠIRI???

Vanja

Sta je ovo, ...insert iz Bulajicevog filma? A partizani?

ODGOVOR VANJI

@Vanja VANJA U KOJEM VIJEKU TI ŽIVIŠ???? DA NAM ĐECA GLEDAJU ČETNIKE SA KOKARDAMA KOJI SU NOŽ I KAMU KORISTILI U TOKU RATA, U PRAVU SI NEKI ŽELE DA SE VRATE U ULOGAMA BULAJIĆEVOG FILMA, ALI ĆE NAROD OVAJ PUT STAVITI PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITI ŠTA IM JE RADITI ZA BUDUĆNOST ĐECE ILI PRIMITIVIZAM

inok arden

@Vanja partizane, valjda, pobili...čuješ šta kažu na snimku-njihovih poginulo 500, a partizana 4000...ko li su ti "njihovi" da mi je znati hehe

Andrea

U zadnjih 30 godina postoje samo popovi cetnici. Ne postoji skup na kojom se pop pojavio da ne trazi da se pjeva neka cetnicka pjesma. Kakvi cobani takvo i stado!

Branka

I ovaj Penelopa vozio kuma pa zalutao na četnički skup ka Svaštoljub. Ti renoi izgleda imaju navigaciju koja vodi direktno na četničke skupove.

Vucedolac, Krstas Kostov

Bio mlad i naivan i noje znao ni ko su cetnici, ni ko je pop Djujic. Trebao se malo druziti sa Bratickom, pna bi ga naucila ko je ko.

Dzimi

Dali spc ima neko mladje lice koje nije posveceno cetnistvu da bi na jedan moderan civilizovani nacin prestavljao spc ili su him sve ovakvi koji sire mrznju i prokletstvo ????