22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Miodrag Živković: Kratka analiza izbora u Nikšiću

Autor: Antena M

  • viber

zoran

ko razumije sve rečeno a ko ne nikad i neće ništa razmjeti.

RESTART

Sa ovakvim rezultatom na drzavnim izborima DPS bi sa svojim tradicionalnim saveznicima imao preko 43 mandata. DPS,SD,LP,PS-41%. BS-5-6%, SDP-3%. HR IALB 4 MANDATA.

Ljiljana

Evropski tim za Nk je napravio nemoguce u veoma slozenim i gotovo nemogucim predizbornim i izbornim uslovima. Svaka njima cast kao i gradjanima koji su ih podrzali, podrzavajuci tako i Crnu Goru. Ostalima u Nk, koji su birali kokardu i tudju zastavu, nema sta da sluzi na cast.

jovan

nemam nista protiv suverenosti CG , imam protiv lopvluka ogrnutog zastavom o kom ovaj ni da zucne , podmecuci identitetska pitanja , umesto da pita dje su nase pare . On nece ni postaviti to pitanje jer dio nash para je i u njegovom dzepu .Organski ne podnosim licemjere poput Zivkovica.

sasha

Nazalost prica o potencijalnom lopovluku ne moze doci na red jer je pitanje drzave broj 1. Da bi se ozbiljno bilo ko bavio lopovlukom treba stabilna vlast i ozbiljan pristup. Aktuelna drzavna vlast i nova u Nk nemaju ozbiljnosti i znanja da bilo sta urade. Osim naravno da prosipaju populisticke price.

CRNOGORAC

kupljen i preprodat nekolikoa puta , 3,14.

CGNK

kako nije ovom cobjeku jasno , da se radi samo o jednoj stvari i to da postoji VELIKI broj srba u CG i da su oni inegrativni dio C.Gore , da se moraju uvazi njhovi interesi , da se ne mozes prema njima odnositi kao gradjanima drugog reda. O tome se radi , naravno i o lopovluku velikih 'ptrjota'.

sasha

"Neuvazavanje" interesa Srba je bio izgovor da se otpocne pobuna/rat u Hrbatskoj i Bosni. Manimo se toga. Činjenica da je CG gradjanska drzava automatski znaci da smo svi isti bez obzira na naciju. Bojim se da politicke vodje Srba u CG hoce da CG pretvore u srpsku drzavu. To se nece dozvoliti i to je jedini onterse Srba koji nece i ne moze biti uvazen.

Svaka čast Miku Živkoviću

GSN MIKO Ž. BORIĆEMO SE ZA POVRAĆAJ CPC I SVEGA ŠTO PRIPADA CG TAČAN VAM JE SVAKI TEKST!!!!