15 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Kad srebrenički genocid postane događaj bez saznanja

Autor: Antena M

  • viber

KrivsmoMi

G.Bursac imate moje veliko postovanje ..... # nijemojavlada.

MONTENEGRO

Ako se ikad budem pitao u CG, nastojaću da, kao jednom od najvećih prijatelja CG, G-nu Bursaću, dodijelim, kao zaslužnom građaninu, bespovratni kredit za kupovinu nekretnine na CG primorju po sopstvenom izboru. To je najmanje, sa čime mu se CG može odužiti.

Ccc

@MONTENEGRO Mislim da bi on bio zadovoljan da vise nemora da pise i da se o tome uci u skolama i svi saznamo i spoznamo istinu

Masan

@MONTENEGRO Shvatili smo zasto na primorje!Ali pazite nemojte u regionu Grblja

Zorica

Gospodin Hrabrost! Poklon do zemlje

Andrea

Gospodine Bursac nije on ministar vec fasista i cetnik i znamo ciji vojnik i sluga. Vama svaku srecu zelim,a ovom fasisti bih porucila da mu zelim ono sto sije i da zanje!

Cetinje

Gospodine Bursac,tako izgleda niša covjek koji izmili kao uprljana uš,ispod šinjela onih koji huškase I blagosiljaše one koji pobise nejac zene I starce,genocid dokazan I presuđen,nas je zadesila ova guba, ostaje na nama da se izborimo sa tim I da nam ostane nauk.kogda obraz ne smeta nema pomoci.

Senad

Gdje je Nikola da TRAŽI izvinjenje za Antenu zbog "NEUROTIČNIH" primjedbi za NEOBJAVLJIVANJE komentara????

milan

Pomenuti tzv. ministar ima slabu tacku: sljedbenik je nacistickih ideja. Upamceno je: URA je odbila rezoluciju o Srebrenici, zahvaljujuci Bozeni Jelusic i Suadi Zoronjic. Filip Adizic je tada vjesto "spasio" capru. URA je tako nacizmu udahnula zivot odje.

Drena

Beavo. Ovo je strasno sto se desava, pozeljela bi ovim negatorima bar malo bola majki Stebrenice! Parodija, ironija, da je taj tip ministar manjina i pravde! Ludilo moguce samo u ovoj vladi. A kaze premijer- pojma nema ko su ministei, ne pitaza naciju- samo za strucnost! Ha ha ha Gdje si Evropo

Vukašin

Dragane jedino ste zaboravili da ima amin i od Ure koju u parlamentu prestavljaju jedna Suada Zornonjić muči i ne glaska se...a mi na startu očekivali od nje da sačuva Crnogorske svetinje a ona radi funkcije u parlamentu muči na ovakve izjave od svojih partnera u vladi isto kao i Filip Adjić ....

Sada Ozegovic

Bravo Bursac.Moj duboki naklon i postovanje. A taj crnogorski ministar, ta gnjida cetnicka dabogda ga u snu proganjali jauci Srebrenickih majki i djece i nikad sna neimao.