24 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Savjetnica generalnog sekretara UN: Jednostavno nema prostora za poricanje ili relativizaciju genocida u Srebrenici

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

europeac

Oglasio se cijeli SVIJET, jedino nije Srbija i Rusija, nije ni čudno. Šta sad planirate "dragi nam APOSTOLI". Slijedi vam pokajanje. Nekima otkaz, nekom ostavka, a nekome noga. Preporučujem vam da to uradite što prije MANJE ĆE BOLJETI i vas i nogirane. Možda se neki od apostola i spasi, recimo vozač

Betoven

Mi dobijamo planetarno negativni imidz.

montenegrina

Posle svega ovoga,posle reakcija citavog svijeta na izjavu ministra pravde,nazalost,Crne Gore,on je duzan da podnese ostavku a sa njim i citava vlada ,koja je stala iza ove izjave ne osudivsi je!Obzirom da se radi o fanaticima koji imaju samo mrznju kao pokretac narod Crne Gore ne smije dozvoliti da oni vise obavljaju bilo kakve funkcije u njegovo ime!Mi smo slobodarski i ponosan narod ,necemo dozvoliti da nas brukaju i da se ime Crne Gore u svijetu pominje u fasistickom kontekstu.

Slaba korist

@montenegrina koja je korist od toga. Jedini smisao ima pad cijele fasisticke vlade

KakoJe

Uz duzno postovanje nasim buduci partnerima EU,sjecam seNEPRIMJERENE reakcije Varheljija, na ne mnogo manje skandalozne izjave ambasadora Bozovica:da treba slaviti PGSkupstinu iliti POKOLJ Crnogoraca, koji je pozvao da se opozove protjerivanje. Zbog takve EU povrsnosti sad mogu i Srebrenicu negirat.

Onaj drugi

Za vašu informaciju: Radi Srebrenice je 16 aprila 2002 čitava Vlada Holandije dala ostavku. Najmanje što očekujem je da i ova Vlada Crne Gore daje ostavku pošto je necivilizovana, neevropska i nedemokratska.

Jelena

Draga gospođo iz EU htjeli ste, da se Milo rusi ,čovjek koji je ulivao sigurnost kako u Crnoj Gori tako i u regionu ,doveli ste i dozvolili upravo da se vrate 90 godine, nažalost u C.Goru su doselilo mnogo onih koji vole, da ruše državu.Duzni ste da zaustavite i smijenite sve ove koji, priželjkuju g

Goran

Vi ste još dobri kod nas u Bosni predsjednik države i cijelokupno stanovništvo u 49% teritoroje porice genocid i nikakve reakcije sa zapada. Sretno crnogorci i nadam se da cete se barem vi spasiti od četnikluka. Oni su specijalisti da vrate društvo u 15 vijek jer se tu nekako najbolje snalaze.