15 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Mihailo: Invazija svetosavlja na Cetinju

Autor: Antena M

  • viber

europeac

Čuvajte nam Mitropolita Crnogorske pravoslavne crkve Mihaila , neka ga Bog poživi.

MNE

Sve do vakta časni Mitropolite. Bog Vas poživio da vidite kraj ovog ludila. Zlo je osuđeno na nestanak i prije nego li postane.

Branka

Tako je Mitropolite. Sramota da gradonačelnik i opštinsko rukovodstvo ništa ne preduzimaju da se Cetinjski manastir vrati CPC kojoj i po Božjoj i po zemaljskoj pravdi i pravu pripada.

Partizab

@Branka Vratiće se kad-tad.Vrijeme ne radi za "srpski (polu)svet.

Branka

@Partizab Živim za taj dan da uđem u Cetinjski manastir đe su popovi Crnogorske pravoslavne crkve i zapalim svijeće za moje pokojne roditelje i svekra i svekrvu koji to nijesu dočekali. Da zapalim svijeće u svojem manastiru u svojoj državi. Imam li pravo na to!?!

Partizan

@Branka Pravo koje NIKO ne može OSPORITI niti ODUZETI.Naravno loši Srbi i još lošije Posrbice su učinile da se za to NEOTUĐIVO PRAVO građani Crne Gore moraju BORITI ali će se i IZBORITI.Zelim od sveg SRCA Branka da zapališ svijeću u SVOM Cetinjskom manastiru.

Branka

@Partizan Hvala ti. Samo onaj koji je morao da se bori za ono na što u normalnoj državi ima pravo može da razumije.

Partizan

@Branka Mi razumijemo ono što četnici posrbice nikada ne mogu razumjeti jer je za njih misao vodilja mržnja a ne ljubav prema ljudima

rm777

E moj Mihailo, da ima boga ne bi ove crnomantijaške aveti harale po Crnoj Gori i uništavale je u cilju veliko srbskog bitisanja. Dok se mi ne udružimo kao građani Crne Gore svih nacija i vjeroispovijesti liše serbskih( čast izuzecima) nema sreće u ovu državu. Bojim se odosmo pod komandu SPC i ubuduće.

Dan

Zahvaljujemo se nasem Mitropolitu.. i ujedno ga molimo da sa svoim svestenstvom.. izadje malo cesce u javnost i na terenu.. i tako da svoju podrsku nasim BORCIMA ZA NEZAVISNU I SLOBODNU CRNU GORU !