16 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

UP: Zbog blokade na Bogetićima krivično procesuirane dvije osobe, prekršajne prijave protiv devet, 87 prekršajnih naloga

Autor: Antena M

  • viber

tuzovic

ima li koja prijava za nošenje četničkih zastava i javnih prijetnji.I nošenje drugih zastava četničkih i srpskih.Ima li

Ljiljana

@tuzovic I za pjevanje i uzvikivanje najuzasnijih pjesama i parola. Ne. Za to nema krivicnih prijava. To je Krivokapicu i bratiji sve potaman.

Partizan

@Ljiljana Draža Mihailović komandant četničkog "antifašističkog" pokreta bi bio ponosan na Krivokapića i njegove apostole.Četničke pjesme i parole stvaraju ugodan zvuk i doživljaj u apostolskim ušima koje čuju ono što hoće a ono što bi morali ne čuju.

Branka

@tuzovic Uze mi riječi iz usta. Kol'ko ih je krivično, prekršajno i bilo kako procesuirano za to, za negiranje genocida i za vrijeđanje svih građana ove države!

Partizan

@Branka Ministar (NE)pravde Leposavić 'umno" kaže biće kad se "DOKAŽE" pred relevantnim sudovima (Vučićevim) a po mišljenju ministra i premijera apostola ne može VJERUJUĆI NAROD biti kažnjen zbog vrijeđanja GRAĐANA i GRAĐANSKE SEKULARNE države Crne Gore.

vojvodina

Sramna odluka policije i ove vlasti. Ne sećam se da je policija za osam punih meseci litijašenja uzduž i popreko Crne Gore ovako maltretirala njihove aktivnosti.

montenegrina

Samo vi pisite,sve ce to narod pocijepati.Kad ste pisali toliko prijava za vrijeme srpske okupacije litijama?U okupiranoj drzavi na narod koji se brani ste udarili!! Sramno! Izdsjnicki!!

KakoJe

Građani treba i moraju da budu svjesni da to sve na sud pada. Mirna okupljanja i protesti - niko vam nista ne moze i ne smije zbog toga. Spremni smo na sve sto slijedi od ove Vlade kao pokušaj gušenja otpora, ali mać se nećemo i predat se nećemo.