10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Zbog blokade na Bogetićima krivično procesuirane dvije osobe, prekršajne prijave protiv devet, 87 prekršajnih naloga

Društvo

Comments 8

UP: Zbog blokade na Bogetićima krivično procesuirane dvije osobe, prekršajne prijave protiv devet, 87 prekršajnih naloga

Autor: Antena M

  • Viber

Nikšićka policija je zbog blokade saobraćaja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica koja se dogodila 8, 9. i 10. aprila, a koju su organizovala okupljena lica, krivično procesuirala dvije osobe i podnijela prekršajne prijave protiv devet osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

"Za 87 lica izdala prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Sumnja se da su dva lica izvršila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje.

Pet lica je počinilo prekršaj ometanje ili omalovažavanje službenog lica, dok su četiri lica počinila prekršaj nepostupanje po naređenju policijskog službenika, iz Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Partizan

@Ljiljana Draža Mihailović komandant četničkog "antifašističkog" pokreta bi bio ponosan na Krivokapića i njegove apostole.Četničke pjesme i parole stvaraju ugodan zvuk i doživljaj u apostolskim ušima koje čuju ono što hoće a ono što bi morali ne čuju.

Partizan

@Branka Ministar (NE)pravde Leposavić 'umno" kaže biće kad se "DOKAŽE" pred relevantnim sudovima (Vučićevim) a po mišljenju ministra i premijera apostola ne može VJERUJUĆI NAROD biti kažnjen zbog vrijeđanja GRAĐANA i GRAĐANSKE SEKULARNE države Crne Gore.

KakoJe

Građani treba i moraju da budu svjesni da to sve na sud pada. Mirna okupljanja i protesti - niko vam nista ne moze i ne smije zbog toga. Spremni smo na sve sto slijedi od ove Vlade kao pokušaj gušenja otpora, ali mać se nećemo i predat se nećemo.