25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Zločin ovjekovječen fotografijom: Na današnji dan ubijeni poznati crnogorski zelenaši

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Tužno sta su radili ljudima

Sta reci,užasni prizor na koje niko neće biti ravnodušan, sta sve moze ljudski um da smisli, sta sve čovjek čovjeku da uradi,pa ovo je kao da gledamo film strave i užasa, neka je laka crna svi što su ovako nastradali,i jedna velika poruka svima DA SE OVO VISE NIKAD NESMIJE PONOVITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Predrag Malešić

Pemetnome dosta...ili u latinskom originalu Sapienti sat. Jako mi je žao što ove priče, dokumenti nisu publikovani i objavljivani u skorijoj prošlosti, jer bi možda istina stigla do bar dvije mlade generacije koje o ovome nisu znali ništa. Nadam se da smo još uvijek navrijeme.

ISTORIJA SE OTKRIVA

Zaista mnogi nijesmo u predmetu Istorija, učili ove događaje zločinačkog akta, čina prema CG Zelenasima, e puste li njihove mladosti, jadosti,dje I'm mladost žalosna,jadovna, prodaje,da štite svoju CG, ali odoše u hladnu zemlju, ne citavi,no Osakacenih djelova tijela,e KUKALA im žalosna majka!!!

Dan

Ovi danasnji bi jos gori bili.. samo da im se ukaze prilika.. Moji pretci su na zalost ovako zavrsili i tada i koju deceniju kasnije..

Ovo treba svi da čitamo

Kad pročitamo ovaj tekst istiniti,danima moramo da razmišljamo kako su neke ljudske duše pune zla, mržnje,zlobe, i da im je lako da raskomadaju ČOVJEKA NA KOMADE, OVO SAMO MOGU MONSTRUMI BEZ DUŠE I SRCA DA URADE!!!!

Marina

@Ovo treba svi da čitamo A sto se moze ocekivati od ZVERI koje su u nekoliko dana pobili 8372 covjeka na samom kraju XX vijeka ??? Sto se moze ocekivati od VLASTI koja na celo ministarstva PRAVDE i LJUDSKIH PRAVA stavi monstruma koji ne priznaje taj zlocin???!!!

Vukašin

Ove fotografije na bilbord da se vidi kako su se naša "braća"Srbi odnosili prema Crnogorcima....

Marina

@Vukašin Pa da.NARAVNO !! NA BILBORDE OVO TREBA STAVITI !!! Da se jednom zavrisi sa bajkama o “braci” Srbima !!!

Opomena da čuvamo Crnu Goru

NEKA NAS OVE FOTOGRAFIJE NA TJERAJU DA SVI SLOŽNO IMAMO IDEJU ČUVANJE NAŠE DRŽAVE CRNE GORE OD RAZNIH UTICAJA I NAPADA BILO KOJE VRSTE, DA JE VJEČNA CRNA GORA! NEĆEMO VIŠE DA MLADIĆE GLEDAMO DA IH NEKO ZLOČINAČKI UBIJA! SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!

Jelena

Dje su predvodnici Abazovica, koji hoće ponovne zločine. Neka se stide svega, neka im pogled bude bez sjaja, A stid nosi glavu i ime! Slava i Čast stradalima!

djapr

Ovo je tuga i zalost nasa Crnogorska.. i obaveza da pamtimo svaki Crnogorac da zna sta su radili srbijanski vojnici i ove danssnje posrbice da im zauvijek kazemo nemoze vise nikad nijedan srbijanac na vlast bit nikad osim Crnogorca i ssmo sto vise junacima dovit se kako se za drzavu bori i ugledat se danas i zauvek ..ko ovome posrbica lose sta rece sve treba u srbiju ispratit i nikad vise problem da nemamo jer mira nema dokle god bilo ko negira cg i naciju Crnogorski..

Marina

@djapr Nagledala sam se ovakvih slika! I gdje srpski vojnici URINIRAJU uz široki trijumfalni osmijeh zadovoljstva po lesevima ubijenih Crnogoraca ! Ja sam Cetinjanka i među nama su jos 90-tih kruzile ovakve slike. Zbog toga,kad mi neko za Srbina kaze “brat” momentalno mi dođe da se ispovracam !