14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Obustavljene blokade na Bogetićima: Dobili informaciju da je Vlada povukla Odluku o državljanstvu

Autor: Antena M

  • viber

NIKŠIĆANI BRAVO!!!

Svaka čast hrabrom istrajnom narodu iz NIKŠIĆA!!!! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!

Milena

Potpuno pogresna odluka! Zar je jedino taj zakon razlog da se ova vlast skine?!? Pogresno ste postavili potpuno strategiju protesta! Mora se izdrzati dok vlada ne padne inace ce oni sve povlaciti pa na mala vrata izglasavati kao sto su vas (zahvaljujuci D. Markovicu) prevarili za zakon o crkvi!

Ljiljana

@Milena Nije fer Duska Markovica dovoditi u tu vezu. Covjek je posao od sebe i od svoje rijeci koju bi dao kome. Ko ce misliti da tako javno mogu da lazu. Na zalost sad smo svi naucili skolu.

Marica

@Ljiljana mnogo je iskusan politicki da bismo mu onoliku glupost tolerisali. Sto je imao da se petlja i diktora ko treba da ostane a ko ne?! I odakle mu pravo da onakvu glupost napravi, pruzi laznu informaciju i precuti da je kriv? Dusko je iskusan ali potpuno kriv za ono vece

DV

Nemam ni jedan osnov da bilo sto vjerujem tim izabranicima srbo cetnicke kvislinske vlade i nikad moje vlade ni s pecatima ni suzama a kamoli na njihove podmukle i lazljive rijeci..ps Drzavljanstvo je jedno i nebitno u odnosu na znacaj prebivalista.

Ljiljans

Bravo Niksicani. No, da li je to sigurno? Nista im se ne moze vjerovati. Toga smo se bar nagledsli. Dobro je sto su ostavili mogucnost povratka na Bogetice akk se pokaze da je Vlada opet lagala.

DV

I poruka svim zdravo umnim i casnim građanima od Igala do pv i od plava do pluzina Crna Gora je isto vasa koliko i NK i CT.Zato u prvim neprilikama po nasu zajednicku CG ustanite i cinite ono sto mozete cinjet.

Mirjana

Trebalo je zahtijevati da premijer javno kaže da se odustalo od projekta, pred svim gradjanima CG.

Branka

Ako se ja dobro śećam bila su još dva zahtjeva koja nijesu ispunjena. I nikakav zvaničan odgovor tzv. Vlade nije bio. Ako se na rekla-kazala obustavlja blokada i protesti onda smo svi neozbiljni. Je li ovo sve bilo malo zezanje?

Partizan

@Branka Čak i da hoće apostoli provesti Odluku o državljanstvu ne mogu to učiniti bez podrške 2/3 poslanika u parlamentu po Ustavu.Bez obzira na to tkz Vladu držati na oku pa ako bude potrebno opet mirno i dostojanstveno protestovati.