14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Protest ispred nikšićkog CB-a: Bio prisutan veliki broj policajaca, odjekivale crnogorske pjesme

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Omladina NK traži pravdu

Evo gdje omladina provodi mladost i svoje najljepše dane, ispred Stanice milicije,tražeći svoju pravdu za svoje proteste u korist svoje države Crne Gore!

DV

Do sad u svijetu ne viđen i ne zapisan sramni i bescasni primjer rukovodstva policije da kaznjavaju građane sopstvene drzave samo sto zele da postuju cuvaju i brane i nju i njene slavne simbole.

DAN

cetnike treba zustaviti TOTALNOM BLOKADOM !!!!!! ukoliko ne prestanu sa maltretiranjem gradjana.. oni ne postuju nit ZAKONE NIT USTAV DRZAVE.. I NEMAJU LEGITIMITET !!!!

montenegrina

Ako su pisali kazne crnogorcima zato sto su mahali crnogorskom zastavom,sram ih bilo izdajnici zemlje svoje!Ko god da je naredio ovo samo izaziva vece zlo i provocira ljude,ponizava,jer svi znamo da za mahanje srbijanskom zastavom po Crnoj Gori niko nije kaznjen.Nicija nije do zore gorela a vasa je vec dogorela i brzo cete dolje.

Anti

Tipicno policijsko zastrasivanje, kakvo nije bilo jod od vladavine Momira Bulatovica. A sta na ovo kaze Dzemal Perovic?

Volim te zeleno

Milimetra jednoga građani odstupiti neće, niti če ih uplašiti bilo čija demonstracija sile u nastojanju da prekine njihove demokratske proteste!

Ljiljana

Niksicani - evo premijer poruci da vi to sve zbog dnevnica. Cekamk da mu uputimo otpozdrav svi zajedno.

CG1

Svaka čast Nikšićani. Ovaj i ostali postupci policije prema građanima koji nijesu velikosrbi dokazuje njihov odnos prema svemu Crnogorskom. Jesu li privodili velikosrbe što su se okupili i provocirali ostale građane prije neku noć u Nikšiću. Ne, nijesu se ni pojavljivali a kamo li koga priveli. Ovo je čista DISKRIMINACIJA od sekulovića i njegovih podanika....

O policijo!!!!

Sto cinite!? Imate li familije i obraza za svoju kucu!? Ko vas placa? Građane gazite sve crnogorsko privodite i sa serjozom pod ruku rukoljubu i leposavicu! Ocete li stat uz građane ili izdajnike i provokatore Crne Gore!?

Miloč

Onda vas ne voli narod,ni ovi ni oni.