23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crnoj Gori ne treba pomirenje

Autor: Antena M

  • viber

bokeljka

Postovani g. Zivkovic, ovo je ispravno sagledavanje dogadjaja , sve drugo je zavaravanje. Moramo se odbraniti , u pitanju ie nas opstanak.

Anthropos

G. Živković je u pravu. Nema kompromisa oko države - jer CG ne može da bude istovremeno država i pokrajina (Republika Srpska) - srpskog sveta. Baš kao što nije moguće biti pomalo trudna. Ili će nas biti - ili neće?

Milovan

Slazem se gospodine Zivkovicu ali prije nego razmislimo da se sa njima pomirimo moraju se izvinut Crnogorcima Hrvatima Bosnjacima Albancima i drugim koji su lojalni gradjani domovini Crnoj Gori Tesko da oni to mogu jer trazit iskrenost na tu stranu je utopija

Kuća naša!

Crna Gora je kuća svih njenih građana. Nema što da se mirimo, no da radimo i gradimo kuću sigurnu od svih seizmičkih politikanstih i fašističkih potresa! Zna se što su neprikosnovene ljudske vrijednosti i tu postoji samo Da i Za iste. Nije nam do generalnih "ratnih" proba i satiranja. Vječna!

Medij

Crnogorce nazivaju fašisti sa Cetinja,Crveni Hrvati i sl.Koliko mi je poznato fašizam je negiranje crnogorskog etnosa.Crnogorci ne negiraju srpski indetitet u Crnoj Gor. Crnogorci su dukljanskog porijekla,slovenski narod sa područja bližeg Bijele Hrvatske nego Bijele Srbije.

Đuro Krnić

Slažem se sa tekstom, osim sa generelizacijom u drugom pasusu. Znam ljude koji se izjašnjavaju kao Srbi, a život su posvetili boljitku CG. Znam ih iz redova časnog LSCG, a znam i neke nesrbe, pa čak i Crnogorce, koji bi se radovali da se Maloj śeme zatre!

Rajan

@Đuro Krnić Misliš na ove 200% Crnogorce za kakvog se izdaje Z.Krivokapić i ove što im je mir nacija?