13 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crnogorska nacija u novom geopolitičkom kontekstu(2)

Autor: Antena M

  • viber

vojvodina

Gospodine Popović, apsolutno ste u pravu. Mene samo interesuje kako ovo niko nije znao i radio na tome od 2006 godine. Zašto vi kao istaknuti književnik niste uzeli učešće u agresivnijoj kampanji u razbuđivanju vlasti po ovom pitanju.

bezUzmicanja

Sve tacno. Mislili su (DPS) da su majstori kompromisa i intrige, a intrige njihovih dobro najedenih clanova i od njih najedene crkve (SPC) bacili su ih na pod. Oni mastaju neku utopiju, koje nema bez jakog i bezkompromisnog crnogorstva, koje treba biti osnov drzave i snaga sile, kao njen garant!

LOVCENSKI GROM

@bezUzmicanja Bas tako, kad nas nema, nebilo nas. Bolje da smo svi izginuli ako treba kad ne mozemo bit bolji od onih nasih starih ne moramo ni ovoliko gori bit.

Partizan

@LOVCENSKI GROM Slažem se.Ja mislim da se u Bosni ni po koju cijenu nije smjelo dopustiti legalizovanje genocidne republike šumske.Alija Izetbegović je napravio grešku koju Bosna teško plaća.Takvu gresku Crna Gora ne smije a siguran sam neće ni dopustiti jer imaju Milu Đukanovića i brojne Crnogorce.

Partizan

Crnogorska i Bosanska NACIJA su TRN u oku velikosrpstva ali zbog nesposobnosti EU i nedovoljne angažovanosti Amerikanaca Srbija to obilato koristi.

LOVCENSKI GROM

@Partizan Ovo ne resava evropa no mi u nssu kucu ako nas ima.

Partizan

@LOVCENSKI GROM Nažalost MI smo suviše mali jer je očigledno da Srbija ima skrivenu podršku EU za sve što radi.Kada se "VELIKI" dogovore "MALENI" stradaju.To najbolje znaju Bosna i Crna Gora kojima nije dozvoljeno da razviju Bosansku i Crnogorsku naciju.Slažem se da se MIRNO nećemo predati.