11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MUP: Vladimir Božović kao građanin može slobodno da se kreće Crnom Gorom

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

valja orezati šljive u Miločane dako bude rakije

roki

Neka se krece samo po "srpskom svetu"

Partizan

@roki Ako definišemo "srpski svet" kao BEOGRADSKI PAŠALUK može ali ako ga definišemo kako ga zamišljaju "stvaraoci" tog fantomskog "sveta" onda ne može.MORAMO BITI PRECIZNI da to JADNI Božović ČETNIK ne shvati bukvalno...

podgoricanin

ali on za Srbiju je i dalje ambasador. on se predstavlja ko ambasador. dok ga Srnija priznaje ko ambadafora on ne moze biti građanin!

Marina

@Prodanaosoba VEOMA SAM SRECNA STO SU SADA IZASLE NA VIDJELO SVE RĐE I NESOJI JER CE SE KONACNO OCISTITI ZITO OD KUKOLJA!!! NAPOKON CE OPET U NASIM REDOVIMA BITI SAMO MORALNE VELICINE I LJUDSKE GROMADE KARAKTERISTIKE KOJE SU UVIJEK KRASILE CRNOGORCE I KOJE SU IH RAZLIKOVALE OD MALIH PRODANIH DUSA!

delboj

A on se sigurno ponasa kao gradjanin, i nimalo se ne bavi politikom... Vjerovatno ide i u posjetu ambasadi Srbije i kao gost sjedne po par sati za sto ambasadora, procita neka dokumenta, vjerovatno se i kao gradjanin posluzi sa racunarom, izda par radnih naloga...? O Sergeju Abazovicu, tuga od vas.

Marina

@delboj NE MISLITE VALJDA DA SEKULOVIC NE ZNA ZASTO JE DOLAZIO BOZOVIC I SA KOJIM ZADATKOM(koji je dva dana prije dobio od srpskoga patrijarha)?NE SAMO DA ZNA,NEGO SU SVI ONI NA ISTOM ZADATKU!I NARAVNO DA CE GA PRAVDATI.I MADA I ON ZNA DA NIKO OD NAS NE VJERUJE U TU PRICU,NIJE GA BRIGA JER SE OSILIO

A ZAŠTO NEMOZE UCI U SRBIJU?

Zašto ne može da UDJE u Srbiju Jadranka Barjaktarovic???

Mirko

@A ZAŠTO NEMOZE UCI U SRBIJU? Zato sto nije mogao ni vlado georgijev u cg

roki

Ona govori u svoje ime, a on je bio zvanicnik druge drzave . Velika je razlika...

delboj

@Mirko Standardno babe i zabe od Srba. Nije Jadranka negirala Srbiju i nije svasta lajala za Vucica i vlast. Nego otpjevala pjesmu sa benignom izmjenom teksta da je CG jaca i od Srbije.

Marina

@A ZAŠTO NEMOZE UCI U SRBIJU? Mozda jer je u Srbiji jos na snazi onaj zakon iz 1897. kojim se : “ zabranjuje CRNOGORCIMA I CIGANIMA” ulazak u Srbiju”!! Interesantno kako se tada(1897) nije dovodila u pitanje crnogorska nacija !!!!

DV

Znamo odlicno da se krece uzduz i uprijeko CG i sta radi pod tom parolom vasom"slobodni". Kao sto znamo da je doticni slobodni daljinski zivi softver koji preko vas i slicnih regulise cijeli postupak sakaćenja i nestanka drzave CG. Nadam se dace vam svima jednog dana sudit pravedni časni CG sud.

Marina

@DV NECE SE IZVUC NI JEDAN VELEIZDAJNIK !!! DOBRO CE GA ZAPAMTITI OVE DANE !!!