10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Apel 250

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • viber

Partizan

Nadamo se da će EU SAD i NATO ozbiljno shvatiti ovaj apel i da neće napraviti greške ( naravno NATO tada nije postojao) iz 30-tih godina kada su dopustili pojavu Hitlera i sve ono što se kasnije dogodilo.Stalno se govori NIKAD VIŠE a ono se ponavlja OPET i OPET.

Partizan

Danas je u Donjoj Gradini u Bosni bio skup srpskih LUDAKA Vučića i njegovih ministara iz Srbije primitivnog Dodika karikaturalne Cvijanovićke i njihovih podanika.Riječi koje su se mogle čuti potvrdile su da srpsko LUDILO nema granica i da će još dugo opasno trovati društvene odnose u Bosni.

Vladimir

@Partizan ,mogu da Vas pitam povodom cega je bio skup danas u Donjoj Gradini? Hvala unapred na odgovoru.

Partizan

@Vladimir Objasni mi kako glasi presuda za Srebrenicu i KO je izvršio TO sto se tamo desilo a sada u Potočarima svakog 11.jula obilježava a ovi LUDACI koji se svaka 3 dana zbog nečega sastaju NIKADA ne odu u Srebrenicu? Hvala unaprijed na odgovoru.

Vladimir

@Partizan ,pravi ste politicar,Na pitanje odg.pitanjem.Kad Vi meni odg.prvi na pitanje,koje sam ja Vama postavio,odmah posle toga ja Vama odg na pristojan nacin za razliku od Vas.

Vladimir

Nastavak..3 dana zbog necega?? Inace jedan od tih ludaka,kako ih Vi nazivate je bio u Srebrenici.

Orlov krš

Sličan apel ste uputili i prošle zime,upozoravajući đe vodi litijaški pokret i što se desilo, ,,demokratski,, svijet i gluv i slijep do danas! Na teška pitanja odgovor je,nećemo da se miješamo u unutrašnje stvari. Licemjerno i zloslutno,što se krije iza toga!?Bojim se da odgovor možemo naslutiti!

Marina

@Orlov krš Vjerovatno si u pravu!Nema mnogo koristi od “apela”,ali bez obzira na to,ipak mislim da treba vrsiti i tu vrstu pritiska uz druge akcije,prije svega naroda u CG! Jer ako bi reakcije ovoga tipa potpuno izostale,to bi samo islo na ruku upravo onima koji daju vjetar u leđa klerofasistima

Eagles

Što je Srbin u stanju da uradi za 30 Evra vidite i sami, tuča u redovima za vakcinu. A prethodno nijesu htjeli da se vakcinišu jer vakcina ozbiljno narušava zdravlje, Njihov Predsjednik rek'o im je koliko "vrijede", a ovi naši vrijede još manje, kazem JA. EAli s Ruskim prljavim novcem čuda se čine.

Durmitorka

Niti Amerika, niti EU a ni NATO ne zele da se kao mijesaju, a svi znamo da su vec odavno svi u igri a i biti ce dok traju njihovi planirani interesi !