12 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bojović: Prethodna vlast svojom politikom ugrozila temelje nezavisne države, aktuelna na putu da te temelje sravni

Autor: Antena M

  • viber

Baba

ne stedi ni jedne ni druge. Ostar Rade vazda

MNE

SVE STO JE DOTIČNI REKO JE ISTINA I SAMO ISTINA !

drago dragović

Nažalost, sve ste u pravu gospodine Bojoviću. Crni oblaci su se nadvili nad Crnom Gorom. Dilema jača od života: Boriti se iznova za one koji bi da sačuvaju ukradeno, ili za domovinu koju bi da nam ukradu ovi i postanemo bespovratno robovi.

Građ.stranka "21.maj"

Samo Građanska stranka "21.maj" može spasiti Crnu Goru. Dps je rušio popuštanjem DF-u profaš. organizaciji. Milo je gradio srp. crkve, misleći da ih pridobije , oni su ti shvatili da kucnuo čas za stvaranje velike Srbije. Beograd je dobio prećutnu saglasnost Eu. Time i nove ratove.

jovo

Bravo, svaka čast. Vazda mi je bilo jasno što ste časno izašli iz politike.

Dps sklanjao najbolje

Dps je sklanjao najbolje u politici, nauci, kulturi. Dodvovarao se srp. strankama.

čitalac

Bojović nikada nije ispoljavao odlučnost i čvrstinu karaktera potrebne za javnu scenu. U svakom javnom nastupu ispoljavao je samo nesigurnost. Zato je uvijek bio neuspješan političar. Može biti najbolji čovjek na svijetu i imati najnaprednije stavove, ali nije za taj posao.

Klempo

Druze Bojovicu,ako razmisljate da vas pokret (ili sta god )pretvorite u partiju moj iskreni savjet je da to ne radite. Jer cete na izborima proci kao SD,SDP,POZITIVNA.....progutace va DPS. Nadam se da to ne zelite.

DV

Pitam sve! I sta cemo sad kad smo nasli "krivca"i samo sto mu jos nijesmo glavu prinijeli na panj! Ocemo li se sladit sjeci glave mu ili cemo spasavat sto se spasavat mora? PostovBojovicu! Okupite sve proCG snage stanite im na celo i povedite ih u otpor za osloboďenje od zla koje je snaslo.

S .....

@DV U pravu ste mnogo je kriticara a malo se preduzima. Svako treba da da svoj doprinos CG po MJERI svih niaaaaa

Šćepan

Śto prije se registrovati kao partija. Samo prisustvo u javnosti je jalovo i poslije početne popularnisti će brzo dosaditi i pasti u zaborav! Volimo te Crna Goro!

JF

Sto je bilo bilo je, DPS sa novom generacijom mladih, psmetnih, cistih savjesti i skolovanih je najjaca opcija da se sakupe sve patriotske snage. Absoluto u ovom trenutku Milo mora biti na kormilu zbog iskustva karizme i internacionalnih veza. Ako se nesto ne preduzme ode sve u nepovrat.

milica

Bojovic i po jednima i po drugima :D

Milena

Tacno je da je DPSkoketirao sa SPC i df,da je kriv sto je drzava bila slaba,sada treba objediniti suverenisticki blok,ima sjajnih mladih ljudi obrazovanih i gradjanski opredijeljenih,svugdje i ne treba propuste DPS generalizovat,imaju oni snazno gradjansko jezgro,,zajedno,da taj 1 mandat vise,neutra

Crnogorka 100%

Pametni Rade, uvijek je sve u pravu.