26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Luđaci bi kažnjavali nastavnicu zbog antifašizma

Autor: Antena M

  • viber

Senad

Pošto Dragan i Darko NE PREĆERAŠE da ja malo PREĆERAM...Dobro bi bilo da nastavnica istorije Sanja Vujović odvede svoje učenike u Nikšić pred zgradu na kojoj je mural Draže Mihailovića i da im u prisustvu četnika Marka Kovačevića priča bajke o PRVOM GERILCU Evrope Draži i Vesni Bratić ministrici

trebinjka

@Senad .... Zar nije Draza iz Srbije?Zar cetnici nijesu srpska vojska?Jes da su im neki crnogorci pristupili ali cetnici izvorno nikada nisu postojali ovde!

Senad

@trebinjka Ne znam na osnovu čega mi postavljate ta pitanja jer to nisam ni rekao.Mural Draže postoji na zidu zgrade u Nikšiću a postavili su ga posrbice kao Marko Kovačević.V.Bratić sama sebe zove ČETNIK.Nešto niste dobro razumjeli.Naravno da su četnici iz Srbije.Pročitajte ponovo šta sam napisao.

Marquez

@trebinjka ...Tačno. Ovo je pravo pitanje. Tamo gdje se pojave četnici i/ili njihovi simpatizeri, tu Srbija pali vatru. Ko je ta formacija pljačkaša i kukavičkih ubica golorukog naroda ? (nikad naoružanog jer je preča glava od pljačke i silovanja)

bukvalno fašizam

Nova Vlada otvoreno se svrstava uz fašizam i rušenju svega civilizovanog.

Gags

Tako je Dragane. Dok je Cetinja, Podgorice a i Nikšića džaba im svi četnici svijeta. Ovo što se dešava će biti samo ružna epizoda i iskušenje za našu antifašističku i vječnu Crnu Goru. A četnici nek se ne zanose, iskijaće im na nos.

OJ NIKŠIĆU PERJANICE CRNE GORE

Nikšiću!!! Zašto!!!! Imate li volju i snagu da četnici ne upravljaju vašim mozgovima!!!! Ne dajte se!!!! Oduprite se četničkim pjesmama!!! Mi imamo naše Crnogorske pjesme!!!! Otpor svemu što želi NASILU posrbiti građanstvo NIKŠIĆA!!!! Bićete ubrzo zombiji i POSLUSNICI SRBOCETNIKA ĆUTANJE JE ZLO!!!!!

SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU

Mora Crna Gora stati na put stravičnim desavanjima po Crnoj Gori mora zaštiti ti CRNOGORSKI JEZIK DRŽAVU ZASTAVU GRB HIMNU MORAMO DA ČUVAMO OVU NAŠU KUĆU REZERVNU NEMAMO!!!!

GoldenRed

I ovo će se juče zvat! A juče niko vratit ne može...

Marina

Je li za manje“padanje vilice” UPITNIK koji je podijelila zena-cetnik roditeljima: - da li je vase dijete rođeno u CG i ako nije koliko je godina imalo prije nego sto je doslo u CG? - koji je jezik dijete govorilo prije nego sto je krenulo u skolu - KOLIKO ČESTO govori crnogorski jezik kod kuce

Marina

Nastavak...NAZZI Je li ovaj upitnik priprema za obiljezavanje trakama djece-zlocinaca koji kod kuce UVIJEK govore crnogorski jezik??? Oce li razlicitim trakama obiljezavati djecu rođenu u CG i van nje?I oce li ljepse trake dobiti djeca koja su imala vise ili manje godina kad su se doselila u CG?

Marina

LJUDI !!! JESMO LI TO MI POČELI PRIHVATATI NENORMALNOST KAO NORMALNOST ???!!! HOCEMO LI IH I DOKLE PUSTATI DA SIJU OTROV NA SVE STRANE ???!!! ZAR NIJE TA KAP VEĆ PREPUNILA ČAŠU ????!!!!

odgovor

@Marina ČAŠA SE PRELILA I TOCI LI TOCI!!!!

Radojica

A to je kao normalno koristiti djecu u politicke svrhe? Znaci samo ako je u svrhu "nase" politike? Sta cemo sutra kad ih bude koristio neko sa cijom se politikom ne slazemo? Imate li slican primjer da to rade u nekoj civilizovanoj zemlji?

Milojica

@Radojica A tebe su srbočetnici uvjerili da su djeca iskorištena u političke svrhe?...Po nama koji volimo Crnu Goru djeca su imala čas istotorije kako bi razlikovali dobro od zla koje četnici donose.