22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Non paper

Autor: Antena M

  • viber

nikad_kraja

Možda bi bilo neophodno navići se na formulaciju koja u Crnog Gori je na dijelu a koja je be se trebala "otvoriti" u EU report "ethnic dissolution". Prevodite je kako god znate i umijete ali nakon ovakvog obavljenog posla ništa se više ne može, reset and restart at default.

Bosanac

Ko će to Marine balkanske granice obilježiti mržnjom, krvlju, grobovima i ruševinama? Nezaježljiva namjera dva nebeska balkanska naroda kojoj se samo rijetki intelektualci otvoreno suprostavljaju ili anemične jezičke kovanice koje umiruju savjest nezainteresovanog zapadnjaka?

Senad

"Etničko čišćenje" kao DRZAK i BEZOBRAZAN termin zlonamjernih PROTUHA koji na taj način definišu PRAVO značenje a to je PROTJERIVANJE NEPOŽELJNE ODREĐENE CILJANE GRUPE LJUDI sa unaprijed definisanih PROSTORA koje su ZLOČINCI zacrtali za "SVOJE" PRIPADNIKE u kojima nema mjesta za DRUGE i DRUGAČIJE

Djuro vučinić

"Non paper "je bio i memorandum SANU.. niko ga nije pojedinačno potpisao ali je bio srpski plan koji je ratom ostvarivan a izvođači šutnuti,Milošević i Karadžić. "Srpski svet" je nazalost "non paper". Sve vidimo a čemu se nadamo i kako to bez krvi obesmislit,zna li ko!

Senad

@Djuro vučinić Samim tim što je MEMORANDUM SANU on je POTPISAN i znaju se AUTORI.Kada su NE PAPIRI tako DOBRI nije jasno zašto TVORCI javno ne objave KO su ONI.Ne javljaju se zato što znaju da se igraju VATROM i da se neće proliti njihova KRV ako dođe do realizacije tih PAPIRA.