10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Šta je cilj novog tužilačkog zakona u Crnoj Gori?

Autor: Antena M

  • viber

Udarni bataljon

Gospodine Sekuloviću, pozdrav za Vas i sve anti-fašiste iz Srbije. Odličan članak.

Senad

Sjedim i razmišljam.Bosna je puna brda i planina.Imamo i Panonsko more rijeke jezera.Počeo sam misliti umom šahovskog velemajstora koji pomjera šahovske figure na tabli.Sinula mi je misao da počnem premještati brda i planine u Bosni i pročitah da to može vjerujući Apostol.Molim da mi se HITNO javi?

Senad

Cilj novog tužilačkog Zakona koji je napisan u BG i SPC je da SVE Crnogorce OPTUŽI a SVE Posrbice NE OPTUŽI..Pored toga cilj Zakona je da sve nazive i prefikse promijeni u srpske.Npr..Crna Gora..Srpska Gora..Herceg Novi..Srpski Novi..Budva..Srpska Budva..Nikšić..SrpskoČetnički Nikšić logo ŠUBARA itd

Vladimir

@Senad ,sad moram da budem banalan...Ajde ne lupajte gluposti....Umijte se malo...

Senad

@Vladimir Drago mi je da PROMJENU naziva SVEGA i SVAČEGA navedenih u mom tekstu nazivate GLUPOSTI ali Vas podsjećam da su to sve SRPSKE GLUPOSTI.U mojoj Bosni u genocidnoj ŠUMSKOJ Karadžićevi nasljednici su promijenili SVE što su mogli i izbrisali sve što je Bosansko i označili SRPSKO ili ISTOČNO.

Vladimir

@Senad ,opet lupate gluposti.Prvo nije VASA Bosna i Hercegovina..drugo u Sarajevu je promenjen ogroman broj naziva ulica...i u svim ostalim gradovima... i dalje bih mogao da nabrajam...tako da nemojte da mi izigravate andjela molim vas..Ne stoji Vam.

Senad

@Vladimir Kako ja pišem da li je to pametno ili "gluposti" neka prosude komentatori Antene.Još nisam vidio neki Vaš smislen komentar na zadatu TEMU.Promjene naziva Ulica su KATASTROFALNE u šumskoj mada ih ima i u 2.entitetu daleko manje sa kojima se ne slažem.Ja sam LJUDSKO biće a ne ANĐEO.

Senad

@Vladimir NASTAVAK...Naravno da nije MOJA Bosna jer nisam njen VLASNIK.Bosna je zemlja SVIH njenih GRAĐANA koji je VOLE a to svakako nije PRIMITIVNI Dodik koji na poziciji Predsjedavajućeg RUŠI državu i druge UBLEHE koje vole Srbiju i Hrvatsku a ne zemlju u kojoj su rođeni i u kojoj žive.

Naroz

Jeste turobna tema i veliki teret koji pritiska ovo društvo (pogotovo njegov zdravomisleći dio), ali je pravo zadovoljstvo čitati tekstove druga, a po maniru gospodina, Aleksandra Sekulovića.