13 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crna Gora na koju se nećemo navikavati

Autor: Antena M

  • viber

Ljiljana

Kakav tekst!!!! Tacan i iskren i dobronamjeran. Precizna slika tuzne i ruzne svakodnevice. Sa druge strane - otvoren glas svih Crnogorki i Crnogoraca koji znaju sta je jedini put izbavljenja od zla. DA JE VJECNA!!!

Lada

Crnogorke i Crnogorci! Srecan Dan nezavisnosti! Da je vječna naša Crna Gora!

Profesorka

Vječna, hrabra, vatrena, i uvijek trijezna! Hvala, Darko!

Jako gorka istina

Gorak hleb jedemo od 30.avgusta prevareni gradjani bojkotuju sa autokolonama zabranjene Crnogorske zastave,TROBOJKE nakon izbora bile prioritet u Evropskoj zemlji sramna podvala na koju je narod nasjeo preko SPCdobijeni glasovi da bi srušili sve stvarao 15god od referenduma i spremanje za predaju CG

Nećemo ovakvu drzavu

Svi koji vole rodnu zemlju neće da budu dio @srpskog sveta@ nećemo da budemo robovi Velikosrpskog projekta koji 12 ljudi brzinom svjetlosti dovedose Crnu Goru u srednji vijek u teokratiju u zemlju dje neće biti Crnogoraca i dje nećemo smjeti pisati latinicom dje nećemo smjeti reci identitet,opasnost

Anthropos

Šrećan nam praznik - do vječnosti - "o najmanji od svih naroda ti Velika Crna Goro."! No, da se ostavim "proskula" na jedan ovaj veliki praznik. Treba samo jedno zapamtiti - dok je Crnogoraca biće i CG. Ujedinimo našu pamet, hrabrost i čojstvo. Il' će nas biti - ili neće. P.S. Bravo Darko.

Misko

Da sve tacno napisano,ali da nije bilo promijene vlasti i dolaska svetosavaca na vlast mi Crnogorci bi pod proslom vlascu jednostavno nestalo ka narod.Zadnjih pola godibe Crnogorci su se probudili nakon 30-godisnjeg sna i spoznaje svog identiteta,tako nije sve negativno vec pozitivno i za opstanak Crnogoraca i nase jedine i vjecne Crne Gore!

Poenam_Dei

Sretan Nama Dan Nezavisnosti. Izdajnici će završit đe su vazda završavali...

Marina

GENIJALNI DARKO !!! IZ SVAKOGA SLOVA IZBIJA ISKRENI,NEPRORACUNATI PATRIOTIZAM I LJUBAV PREMA CRNOJ GORI KOJU KO VOLI, VOLI VISE NEGO BILO KO NA SVIJETU STO VOLI SVOJU ZEMLJU . DA JE VJECNA CRNA GORA I CRNOGORCI (svih vjera i nacija)!!!!!!!!!!

Senad

Kada je agresorska vojska genocidne Šumske granatirala Sarajevo 92. i oštetila i zapalila POŠTU na zidovima je NEKI posrbica ispisao "OVO JE SRBIJA".Na tu STUPIDNOST duhoviti Sarajlija je odgovorio riječima "BUDALO OVO JE POŠTA".

JF

Sve je ovo veoma istinito. A sada ono pitanje vjecnosti na vrhu; Sto ciniti konkretno? Greske su shvacene, EU salje trecerazredne politicare i to smo prozreli tu nema realnog stava. Svaki dan svaki minut je dragocen. Pomno pratim svaku destrukciju DF po dubini. Ode sve dodjavola ako se sve ovo ne zaustavi. Kako, kada i na koji nacin?

CRMNICANKA

Zadnja recenica, pitanje je za Nobelovu: Kada.. sto pre Kako.. snazno Gde ... u CrnojGori U životu sam naučila da Slucajno ne postoji! Već 15 god. Nam ubacuju Crve! I to Niko da ne vidi? Bravo G. Sukovicu! Ksenija