16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Injac: Krivokapić pijan doputovao u BG, zvao ga Joanikije

Autor: Antena M

  • viber

izdaja!!!

Posto ovoliko prekrsaja pravi covjek ,predlazem da se shodno njegovom zanimanju covjek fino RASCINI...haha,rascinite ga ljudi ozbiljno

Kimi

Sprdate li se da je popio, upalio avion i uletio nenajavljen kod Portfirija da mu kaže kako će ga pospremit u njegov lokal ako ne izabere Joanikija, mapet show.

Vlasta

Nije Profa bas tako naivan. Divlja je ovo kombinaCija.

Vanja

Budimo realni, pijan sigurno nije bio, iz Injca progovara bijes jer Krivokapic nije htio da potpise. Mozemo samo zamisliti kakva ce da bude Vuciceva osveta. Proslo ushicenje, medeni mjesec u "srpskom svetu" se izgleda zavrsio.

Jakov

@Vanja jes, sigurno nije pijan bio. Teško mi je zamislit jako scenario u kojem je Zdravko Krivokapic pijan, nevjerovatno

Rade

Ovo im je u amanet ostavio Amfilohije. Setite se da je pisao Irineju za autonomiju, da mu se na grob Srpska crkva ne pominje. Ne bi me čudilo da je dogovor sa Milom, jer narod ovo ne bi prihvatio da predvodi Milo raskol, a ovako pola je crnogoraca i još će im prici 60% srba u CG, tj. onih koji se izjašnjavaju ka srbi.

Vuko

@Rade Ajde ne lupaj covjece!Amfilohije da je ziv najvjerovatnije bi se odvojio od SPC-a ali nije ziv!Njegovi su mu okrenuli ledja cim je umro i sve za sta se zalagao je otislo sa njim u grob.Joanikije je najobicnija sluga i pion.Zato sam i bio rekao da nije dobro sto je umro Amfilohije.

milica

Ko zna o cemu se ovdje radi .Crnogorci bespomoćni gledamo sta ce drugi odlučiti za nas.

Sekta jedna pedofilska

Je li ovo moguce da ga je joanikije zvao da dodje da potpise ugovor da bi ga postavili za mitropita.. znaci nista ovoj olosi nine sveto samo da ga ustolice sce bi predali.. no im pomrsi racune ovaj pjano pjani.. a i da potpise dugo ce im trajat taj ugovor..

Akoa

Što trijezan misli pijan govori.Pardon...ovaj je stalno pijan.

Naroz

Da razmotrimo drugi aspekt ovog putovanja. Štedljivi i skromni Mrtcoljub je prvi dan na posao došao taksijem, noćas na Joanikijin poziv leti drźavnim avionom. Zbog čega? Da pseudoreligijskoj družini koja ima stvarno pravni, svojinski interes u CG omogući uživanje svojine!? Koliko je koštao taj let?

Snjeg

@Naroz Zadnja dva dana skromni bogobojazljivi ne izlazi iz aviona.PG-Sa,Sa-BL, Bl-PG ,PG -Bg,BG -PG..Stednja nema sta.

ND

Grešni Krivokapić sada i sa šefovima uđe u sukob!? Eto reakcije DFa,ekspresno!

Jelena

Zna on dje bi završio, i nikada nebi izasao do kraja života. Amfilohije nije volio ,srbski svet. Ostario, samo je živio, u nekom srednjem vijeku ,moderno nije volio, nikada nebi potpisao.