19 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

SPC: Vlast u Crnoj Gori izbjegava da potpiše Temeljni ugovor

Izvor: Nova.rs

Autor: Antena M

  • viber

Anagustum

Šta vele Srbi bosanske “Struje”?. Petifazna! Peric is Dervente, Hrisostom iz Bosanskog Petrovca, ona još dvojica iz Malve itd. Jedino im u sinodu nije Bosanac onaj David Perovic. On je s Kosova. A kad dodaš Irinej Bački nedje iz Korduna, a Vučko isto tako iz Bosne. Preuzeli su primat nad Srbima.

haker

Pa ako ga potpise PADA VLADA...a i ideja o "srpskom svetu"! i da se razumijemo Micovic nije moj mitropolit, no srbijanski, no ne znam kako moze biti iciji kad je zataskavao pedofiliju!!!

vojvodina

Vlast Crne Gore jeste izdajnička, ali ima i jedan mali trun dostojanstva, pa je samo odložila za kasnije ovaj sraman čin.

Branka

Temeljni ugovor je pjana drtina potpisao onu noć kad su ga priveli u Bg inače ova druga drtina ne bi bila izabrana. Objaviće kad im bude odgovaralo. Isto kao što su nas zadužili 890 miliona i prije nego su postali apostolat. Tako oni rade. Sve ove "svađe" su za zamajavanje i da ne reagujemo.

Odgovor

@Branka čisto zavaravanje Crnogorskog naroda da narod nebi skočio da brani Crnogorske Crkve i baštine O, O, O, CRNOGORCI IMA LI VAS DJE? DA LI POSTOJITE ILI STE SE PREPALI, STA BI SVAMA PONOSNIM I HRABRIM JUNACINAMA OCEMO LI BRANI TI CG SVETINJE ILI NE?