12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

U Patrijaršiji Srbije sekretar Vlade CG Milonjić nazvao Krivokapića IZDAJNIKOM – tvrdi Vidovdan

Autor: Antena M

  • viber

Marina

KAKVO NEPOSTOVANJE COVJEKA KOJI PREDSTAVLJA CRNU GORU !!! OBRACANJE NA TI !!! PO ODNOSU PREMA KRIVOKAPICU JASNO SE VIDI I KAKO TRETIRAJU CRNU GORU!! DOKLE CE SE VISE OVO TRPJETI OD ISKOMPLEKSIRANIH OPANAKA????!!!!

Miro

Krivokapicu nauci nesto od Hrvata - dok je bio u Zagrebu sadasnji patrijarh je bio pitom covjek. Znao je gdje mu je mjesto. Ulogom premijera dato ti je dostojanstvo potrudi se da ga vise ne prljas.

Andjela

Okrenite se Crnoj Gori vidite koliko vas postuju srbijanci,vasa braca. Krivokapic nije reagovao ni na pogrdno ime od strane Dacica! Dokle ce te trpjeti vrijedjanja,imamo drzavu koja dugo odolijeva nasrtajima separatista i fasista. Da je vjecna ❤

MONTENEGRO

Vidite vi koji mislite da ste Srbi u CG, kako se Srbi iz Srbije odnose prema vama, samo bi da vas iskoriste za svoje interese, uz nevaspitano obraćanje prema vama. Ne brinu oni o vama, iako im pjevate po cijeli dan da ste Srbi. Oni bi rođenu majku prodali!

Vanja

"Ako neces brata za brata, hoces tudjina za gospodara".

europeac

Eto koliko vas vole. Zamislite kako će tek biti poslje potpisivanja ugovora. Ali kad i ako uspiju da od Crne Gore naprave "SRPSKI SVET" počinje AGONIJA za Crnu Goru. U pamet srboljubci, nije vam još kasno. Sjetite se đedova i mislite na svoju djecu, zar nije bolje biti EVROPLJANIN, od RUSOFILA.