Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuksanović Stanković: Jedini gori od Bećira Vukovića su oni koji će dići ruku za njega; Jelušić: Izbor Vukovića nije srećno rješenje

Autor: Antena M


Ljiljana

Ahahaaaahahaaaa... Jelusicka je kraljica demagogije. Nevjerovatna je. Sreca te je sve providnija. Ko i sva URA uostalom. "Jedini gori od Vukovica su ovi sto ce glasati za njega." - Tacka!

Bnmk

Najveći mućak u ovoj Skupštini je Božena Jelušić. Lakše varim Radulovića nego nju.

VojoS

Gospodja Stankovic-Vuksanovic je olicenje bistrine, obrazovanja, elokvencije, hrabrosti, istinskog patriotizma i da ne nabrajam vise. Za Crnu Goru bi bilo sjajno, iz puno razloga, da one bude sami drzavni vrh. Nadam se da ce to gradjani na prvim narednim izborima prepoznati.

Orlov krš

@VojoS Slažem se,kamo sreće da imamo više takvih osoba u politici kao što je Draginja, obrazovana,elokventna hrabra,borac za Crnu Goru bez kalkulacije! Nadam se da će se na sljedećim izborima to i pokazati!

montenegrina

Dobro Draginja ocita bukvicu gospodji,finom naratoru,Jelusic.Samo prica,kobajagi ona nesto misli drugacije,cudi se i savjetuje a onda glasa protiv interesa Crne Gore,cak i kada je krsenje ustava u pitanju.Dzaba moleciva,lukava prica,ona treba da bude svjesna da je za vecinu crnogorskog naroda ona izdajnik,zauvjek!!

@@@@

@montenegrina JASNO SE VIDI RAZLIKA IZMEDJU PROFESORA UNIVERZITETA I UCITELJICE.

Branka

Čak je i Milačić manji izdajnik od Jelušićke. Relativizacija postavljanja fašiste na čelo žirija za Trinaestojulsku nagradu je nešto najgadnije što se može zamisliti. Jelušićka je probila dno.

Senad

@Branka Kada neko uđe u LOŠE društvo nema povratka.Ta KOBNA sudbina je zadesila Boženu koja se sada KOPRCA u močvari u koju je sama upala...

Onogošt

Mogu da shvatim Radunovića i Milačića.Oni zvanično slijede I podržavaju tu ideologiju.Ali izdaja je ovo šta radi državi Ura.To je I toliko licemjerje I mazohizam glasati za Vukovića koji je o njma izrekao takve teške I opasne kfalifikacije.Ili ih je isti ubjedio da je sve što je rekao o njima istina

Onogošt

G.đo Vuksanović iskreno poštovanje za Vašu dosljednu I dostojanstvenu borbu za dobro i interes naše države.

Onogost

Ovi iz Ure misle da je narod malouman, I da nevidi njihove mahinacije i poništenje svega sto valja u državi.Precijenili su,svoju,snagu I sposobnost,a podcjenili narod koji predstavljaju.

Odgovor

@Onogost tačno tako potcijenjeni, poniženi, bačeni na noge zbog svoje egzistencije, sve sto je bilo prirodno otpušteno i Gradjansko je uništeno, stvarno misle da smo maloumni, glupi, nepismeni i da ništa ne vidimo i ne ujemo, polako nas posrbljavaju nasilno mi smo robovi njihove politike i gorece!

podgoricanin

najveća dvostruka licnost u parlamentu CG. po raznim televizijama prosipa pravdu i neki moral, a glasa totalno suprotno svemu sto propagira i pametuje po medijima. pitao bi Jelušićku, boji li.se kletve svetog Petra Cetinjskog???

Crnogorka 100%

Draginja je najbolja tamo, najviše volim nju da slušam. Jelušićka je vrlo pameta osoba, šteta. Nego, tako je danas urnisala Milačića da se sav pogubio. na tome joj svaka čast.