23 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Smrt fašizmu, sloboda na vidiku!

Autor: Antena M

  • viber

Fatima_bint_Muhammed

Bravo gospoče iz Bara.

To Aldine

Lako ti je biti Aldine rodoljub, obrazovan , mudar- sve od kuće, a bogme i od profesora Radomana i Čirgića. S kim si takav si. Pozdrav od čika Sloba

Marina

Samo se pitam na sto bi Crna Gora licila da nema LJUDINA poputAldina,Cirgica,Radomana,Batricevica i sve one crnogorske mladosti koju ce istorija pisati velikim slovima! Danas kad se intelektualnaCG zabila(cast rijetkim izuzecima)po pacovskim brlozima vasa ljudska velicina je pogotovu nemjerljiva!

Roksana

Hvala ti, Aldine. što si ispričao i moju priču, priču mog oca, borca Sutjeske, čijih se riječi i ovako stara sjećam, i koje me i danas čvrsto drže za ovo naše krvlju natopljeno tle. U glavi mi odzvanjaju patriotske partizanske pjesme, danas nekako bliže nego ikad. Dužni smo slobodi, ona je sveta.

Feđa Perović

Mladost naša pametna, obrazovana,lijepa nas drži u nadi da sviće uskoro. Pozdrav za sjajne studente i profesore sa FKCJ.

Sreten_V

Bravo, Aldine! Nijesam očekivao drugačije! Za mene su od ovih deklarisanih fašista gori oni koji sa svoje "visine" ne vide da su oni bili "kap" URINA, koja im je omogućila ovo zllikovačko orgijanje!