16 °

max 27 ° / min 16 °

Utorak

28.09.

27° / 16°

Srijeda

29.09.

26° / 17°

Četvrtak

30.09.

22° / 16°

Petak

01.10.

23° / 15°

Subota

02.10.

23° / 14°

Nedjelja

03.10.

22° / 14°

Ponedjeljak

04.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Nikšić: Pozivam crnogorske poslanike koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici da budu moji gosti

Autor: Nikoleta Rakočević


Biljana

Gospodine Niksic, za rezoluciju su glasali poslanici DPS, SD, SDP, Bosnjacka stranka i Albanske stranke, sadasnja opozicija, URA I Demokrate su glasali jer je to iznudjeno od njih od strane ambasada, upoznati ste da se Dritan i Becic ne vade iz manastira i stalno se drze spc popova!

Jack Hustlle

@Biljana Ambasade pa što? Treba neko da i' nauči kako i što.A popove veličate svi vi koji im dajete na važnosti.Ko su oni? Ko?

DPS NAJVIŠE POMOGAO

Ako ćemo istinu da nije DPS bio uporan da se prizna zločin u Srebrenici ništa od toga GOSPODINE NERMINE NAJVIŠE ZAHVALITE PREDSJEDNIKU MILU DJUKANOVICU KOJI JE BIO ISTRAJAN DA SE PRIZNA GENOCID!!! ON JE TU BIO NAJISKRENIJI JER NIJE ČLAN SPC!!!!

Jack Hustlle

@DPS NAJVIŠE POMOGAO Kršten sam pod Ostrog i znam da je YU (SRJ) bila cover za veljesrpske ambicije i poligon za zločine ( genocid u Srebrnici )i etničko čišćenje.Nema veze crkva ako je osoba uravnotežena i realna. Samo stupid people can essentially radicalize.

odgovor

@Jack Hustlle u CG je SPC Postala glavna za sve odluke zato moramo povratiti Nezavisnu Suverenost i put CG ka EU, Crkva je ustanova dje rade popovi za platu a Parlament treba da bude mjesto za rješavanje političkih problema a glavnu riječ daje Predsjednik države kao svuda po Evropi

Jack Hustlle

@odgovor Meni crkva nije glavna ni za što sem da pokojnima svijeću zapalim i odem ponekad. Što je primitivan narod ovđe mi ne možemo ka' u 3 karte za Hollywood reći :"Nama ovakav narod ne treba!"Kakav narod takva i država,bez jakog vođe smo 0!

Jack Hustlle

@Jack Hustlle DPS je do 1997. pomogao sve ovo što danas radi DF.Ako nekome odgovara da prekraja prošlost da bi se neko prikazao kao izvorni suverenista to je ok,ali istorija je mnogo nezgoda nauka .

filozof

@DPS NAJVIŠE POMOGAO , Jel mislis da to Niksic nezna, pa eto ga ti podsjecas.... I mala djeca znaju da je DPS na svlasti i kad nije na vlasti i da bez Mila i DPS nema Crne Gore...