12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Radulović: Đukanović je poljuljao svoj i ugled Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Najvise je ukaljao svoj ugled ,kad je tebi dao odobrenje da radis kao drugi sekretar u ambasadi u Bukurestu,a ti danas biras sebi slicne.

Milo nije kriv

Jes' čoče no procvjeta država od kad vi osvježiste! Aj' ne zanovetajte nego radite posa za koji ste tu đe ste ili se mičite više! By Jack Hustlle

Andjela

Sto je recit prosto nas zadivi! Jada !

Mihiz

Sram te bilo Raduloviću. Pročitaj Ustav Crne Gore, pa vidi ovlašćenja Predśednika. A ti nemoj da predlažeš z ambasadore osobe koje su protivnici Crne Gore, od kojih bi se svako pošten zastidio, pa i ti, ako imaš obraza. Stidi se

Vanja

Ovaj celavi ministar je u Rumuniji bio zaduzen za vulkanizera i instaliranje guma u Ambasadi a sad ovde prosipa pamet. Jadna li si Crna Goro.

roki

A vi nam ljuljate osnovne temelje citave drzave. I sta trebamo mi da cutimo?

JF

Ja ne vjerujem ovoj kafe kuvarici(koja zeli da dokaze javnosti da zna engleski??? i koristi izraze sto 90% ljudi ne razumije)da je Milo poljuljao ugled CG. Sacekajmo da se Milo oglasi. Bozanka pravi reklamu za svoju djecu koji studiraju vani i pita javno za poso za iste , pa se toboz izvinjava kao pita u ime roditelja. Macite ih vise ovo je sprdnja sa mozgom!

Milena

@JF Treba finansirati studije ,zamislite koliko novca treba za takvo skolovanje i Bozena je nasla izvor,poslanik u upotrebi za podrsku ovom haosu,neka ova djeca u CG zive u opasnosti od narastujuceg fasizma,njena su na sigurnom,a koliko je ovakvih Bozena,sramna kalkulacija.

MILO DJUKANOVIC SVE U PRAVU

Milo Djukanovic je PREDSJEDNIK DRŽAVE CRNE GORE i ima prava da odlučuje o mnogo važnih stvari o DRŽAVI!!!!!

Marina

@MILO DJUKANOVIC SVE U PRAVU FUNKCIJA PREDSJEDNIKA CG JE JEDINA FUNKCIJA KOJU GRAĐANI DIREKTNO BIRAJU!!! ZNACI MILA DJUKANOVICA JE DIREKTNO IMENOM I PREZIMENOM IZABRALO 55% STANOVNIKA CG! GOVORI LI VAM TO STO???

PRIMAVERA

@Marina , Da im apotpuni legitimitet i legalitet, za razliku od trgovačke koalicije spc+strani faktor+izdajice.

montenegrina

Goreg ministra Crna Gora nije nikada imala u svojoj istoriji.Malo zna,nekulturan i obojen mrznjom i inatom.Reklo bi se da uziva u osveti koju sprovodi u djelo prema dosadasnjim ambasadorima,sto govori kakav je covjek i diplomata.Sve sto je do sada uradio navodi na sumnju da govori deklarativno a radi suprotno,rusi ugled CG i rastura diplomatiju.

Marina

@montenegrina “Sve sto je do sada uradio navodi na sumnju da govori deklarativno a radi suprotno,rusi ugled CG i rastura diplomatiju.” NE RADI LI TO ISTO I KOMPLETNA TRENUTNA VLAST U CRNOJ GORI ??!