16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Demokratsko naličje: I podjele i podvale

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Bravo Aleksandre. Najbolji tekst koji sam pročitala u skorije vrijeme i koji je vrijedno komentarisati. Izuzetno napisano. Bravo!

FCJK

Bravo, Radomane! Sve ti ćetalo! Više valja jedan tvoj tekst no tri akademske godine društvenih i humanističkih nauka na UCG i UDG zajedno.

Svaka čast!

Gdine Radoman, da su DPS, SD i SDP umjeli čitat tvoje tekstove otkad su litije počele, ne bi nam danas premijer balio na spomenicima narodnih izdajnika i fašističkih sluga.

Stani malo

Ne može se od ovoga Radomana doć do riječi. Taman Živko Andrijašević, akad. Vukčević, akad. Radonjić, akad. N. Martinović, akad. Goranović krenu da pišu gromopucatelno saopštenje a on ih preteče. Grehota ti je, Radomane.

Bravo!

Ruke ti se pozlatile kako briješ četnike nasuvo! Dok se mrcine veljaju po kafana i kabineta čekajući "odsudan" momenat, ti ne ostavi nijednu četničku bradu neobrijanu!

Milena

Demokrate pokusavaju da nas ubijede da nijesu to sto jesu,da su naziv i kravata dovoljni za providnu prevaru koju sprovode,Aleksandre tekst je odlican ,raskrinkava do kosti ovu stetnu ,opasnu i nepametnu druzinu.

mijo popovic

Crnogorci su političke analfabete. Jednako čobani i akademici. Da nije tako ne bi Crkveni kmeri, koji svoju politiku temelje na trivijalnim frazama imali 20% podrške među biračima. Zato su tekstovi Aleksandra Radomana dragocjeni. Jer, nakon ovog procitanog teksta ne mozete podrzavati Bečića ako nijeste velikosrbin ili licemjer.

MONTENEGRO

Sjajan, edukativan tekst! Ljudi, čitajte tekstove pametnih ljudi, kao što je ovaj. Na taj način sebe spašavate i u ovim depresivnim vremenima od zatupljenosti koja se od strane crkvenjaka, starih pokvarenjaka nudi litijašima!

Ukrajina

A koga vara ova petokolonaška vlada, kada uvjerava narod da je došlo "osvježenje" i da je pala diktatorska vlast. Pa ovu vlast sačinjavaju nasljednici "Antibirokratske revolucije" (koju su sačinjavali birokrate i komtrarevolucionari) koji su vladali CG od 1989-1997.Najgori od najgorih.

miki

Odlican tekst opisane demokrate do detalja. Ti pripadnici 7.bataljona su najveca sramota CG veca i od DF.za koje sezna sto su i kosu. Demokrate upamet se izdajnici nicija nije gorela do zore po necr ni vasa nrmate vise zaledje /pok.Milosevica i djelova JNA/ sami ste a ko je sam taj lako nestaje.