Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Oglasio se tivatski SDP povodom sinoćnjih dešavanja u tom gradu

Autor: Antena M

  • viber

TV_EU

Sve sto Draginja dobro napravi vi u Tivtu upropastite. Gori se od DF-a

mr

Nijesam baš siguran da i Draginja sve češće, bar tamo đe su na vlasti, ne oponaša URA-u i Dritana!

Šćepan

Ovo malo SDP u Tivtu igra kao URA na državnom nivou!? A kao niko nije znao šta taj izvođač priprema!? Kao na Lake festu, kao na Bedem festu, kako će śutra na Top Hillu! Sramotno je i licemjerno ih pozivati da dijele fašističke parole i još om davati novac za to! Volimo te Crna Goro!

Branka

Oćete li i dalje vršiti vlast sa četnicima? Saopštenje vam je bruka i sramota.

Orlov krš

Zar ovo saopštenje nije licemjerno? U SDP u izgleda da jedino Draginja ima petlju i odlučnost da se iskreno bori za građansku Crnu Goru! Čemu prijetnja da nacionalisti i šovinisti neće imati vašu podršku,što još treba da urade,što već nijesu?!

Misko

Definitivno SDP je potonula nece preci cenzus,a tome mogu zahvaliti SDP Tivat,zalosno ali istinito!

Volim te zeleno

Direktor je kadar bivše vlasti! Sprdate li se?! Direktor je kadar sadašnje vlasti, preletio je za fotelju, a vi održavate vašim jednim glasom prevage tu vlast!!!!! Sram vas bilo! Počeli ste kao URA da lažete birače! Draginja oglasi se, u Baru si imala dobru priču, šta je ovo?!

Poenam_Dei

Saopštenje vam je kao da ga je Pipun pisao. Znali ste što će se desiti i ovo je vaš obraz, sram vas i stid bilo. I miomirisni predsjednik skupštine isto"nije znao". Jadan Tivat, još jadniji centar za kulturu a najjadniji oni što ga vode.

Onogošt

Izjave poslanika Konjevića i g .đe Vuksanović davale su vjetar u leđa C.Gori.Svaki čestiti Crnogorac ponosio se njihovim odnosom prema državi i ponašanjem.Zašto ovo rade u Tivtu i iz kog razloga podržavaju nacionaliste iz srpskog sveta i negatore naše države,za nas je iznenađenje i razočarenje

mb

Vjerovao sam im sve do juce… nema vise ! GI 21. Maj jedina prava procrnogorska opcija

O Lima

Kakvi ste licemjeri, kao neznate da svojom podrskom vladti u Tivtu podrzavate srpski nacionalizam, koji svakodnevno manifestuje nova vlast. Dok se celni ljudi SDP trude da odbrane CG, sve im uniste lokalni funkcioneri te partije, i to ne samo u Tivtu, nego recimo i u Bijelom Polju.

Mijo

Argumentacija vam je jeftina! Samim tim što je BIVŠI član neke partije,a još je na funkciji,govori o karakteru tog kadra! Na funkciji je, znači u sadašnjem vremenu je vaš! Vi ste direktno odgovorni za sve što se dešavalo! Tačka!!