15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

DPS i SDP: dva majstorska autogola

Izvor: cdm

Autor: Antena M

  • viber

Valter

Svako svome jatu. Takvo je vrijeme. Ne ljutimo se na komsije i rodjake kojima je milija Srbija. Nama nije. Milija nam je CG. Srbiju postujemo. I nas odnos prema njoj je posteniji od njihovog. Mi im nista ne trazimo. U pamet se Crnogorci, sve ce ovo proci!

Njegoš

@Valter Ma neka im je milija, što je koga briga za njih i srbiju, problem je što oni ne mogu s'mirom, no bi oni da nas na silu posrbe i od CG naprave srbistan, e to neće da može!

Marina

@Valter Ne radi se o tome ko je i sto kome miliji nego o logickom pitanju!Ako je Vasim komsijama i rođacima milija Srbija,sto rade u CG?Ja Srbiju ne postujem,jer tokom cjelokupne istorije prema CG ima okupatorske apetite a i ne vidim tamo nista za postovanje!I NECE PROCI SAMO OD SEBE! CG TREBA NAS!

Senad

@Marina Srbijanske režime koji 2vijeka generišu probleme u Bosni i Crnoj Gori NE POŠTUJEM i PREZIREM.To što ONI rade u Srbiji to je njohov problem ali je stvar u zome što oni hoće ono što NIKADA neće dobiti pri čemu unesrećuju živote miliona običnih građana.Tome se bliži KRAJ i PORAZ "srpskog sveta"

Njegoš

Bravo, maestralno!! DPS i SDP padaju svakog dana sve dublje u kaljugu veljesrpskih orgijanja po CG, a da ih niko ne gura već oni sami sebe.

montenegrina

Taj pokusaj nsgovaranja da se film i Srebrenici zamijeni nekim prikladnijim je dodvoravanje novoj vecini,koja sprovodi veliku akciju spasavanja sroskog naroda od srebrenice.Udvoristvo iz straha za stolicu,(blizu je niksicki vojvoda),je ,nazalost cesta pojava u nasim krajevima.Kao mrtvo slovo na papiru zjapi neka rezolucija ,becicevskim jezikom napisana,reda radi donesena.Vojvode urlicu svud okolo"nema genocida"i nikom nista!Treba ih natjerati da pogledaju film.

Šćepan

Samo šire “koalicioni kapacitet”…Tužno i žalosno! Volimo te Crna Goro!

Bobo

Dosta je bilo od mene , trideset godina glasanja za DPS . nikad vise !

Giconzi

@Bobo Šteta bi bilo prekinuti taj kontinuitet, kad je rekord tako blizu

Hanuma tamne noći

Bravo!Pih,licemjeri...

Branka

DPS i SDP su ovo stalno radili, nije ovo ništa novo. Ko je zapošljavao, davao državljanstva, funkcije bez objavljene knjige, stanove, stipendije osvjedočenim mrziteljima CG! Samo g. Nikolaidis ima ponta da napiše ono što su oduvijek radili. I što i sad rade. Samo je vlast važna. CG nije!!!

Hominem Quaero

Interesuje me što se u SDP-u još uvijek nijesu distancirali od kolega u Tivtu - kakvo je to licemjerje sa strane njihovih lidera da već svo vrijeme znaju i ćute o njihovoj prosto skandaloznoj koaliciji sa DF-om. Umjesto da toliko trube o antifašizmu neka prvo pometu ispred svog političkog praga.

Hominem Quaero 2

A DPS će skroz izgubiti svoj politički kredibilitet ukoliko ne reaguje na tu nevjerovatno blijedu i namjerno(?) dvosmislenu izjavu predsjednika opštine Žabljak. Oko takvih pitanja ne možete biti politički korektni prema sugrađanima ili turistima sa četničkom agendom! A Nikolaidisu samo bravo!!

Bravo Andrej!

Bravo! Do nas je da branimo sebe od fasistickih zagrljaja! Guranje pod tepih nas jedovelo u ovaj pakao klerofašista i anemične opozicije! Taj nivo demagogije je patoloski. Do nas je, do nas!! Smrt klerofašistima!

Sol143

Andrej, svima je njima Srebrenica moneta za političko potkusurivanje. Niko tu nije iskren. Empatije nema ni kod koga. Samo je pitanje šta se njome može ušićariti a šta izgubiti.Ne vidim lidera u CG. Sve je to mediokritet.