22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić najavio dolazak na Cetinje bez obezbjeđenja, između redova potvrdio da osniva stranku?

Izvor: RTCG

Autor: Marija Mitrović

  • viber

maleniKrivi

dođi Krivi. Dođi rodnoj grudi čeka te.

Snjeg

Sta ce mu obezbjedjenje kad ce dovest svu crnogorsku policiju oko manastira

Akova

Počasti nas svojim ne dolaskom.Unaprijed hvala.

montenegrina

Nece biti pojedinci vec narod koji nece dozvoliti da mu na Cetinju sjedi okupator na sred cetinjskog trona!!Da li ste vi normalni da to nazivate "nekim smetnjama"?Vi pomazete nejvecu pljacku Crne Gore i pritom prijetite da nece biti sprijecena.Odgovaracete krivicno i istorijski za ovu veleizdaju!!

HN

E moj dobri Krivikapiću, da si ti pravi vjernik, za koga se prodaješ, ti bi sve ljude prihvatio iz srca i poštovao ih, a ne samo svetosavce! Ta sebičnost i inat nikome nijesu dobra donijeli, naročito kad se upućuju sa najviših državnih adresa, no možda nekad i tvoje srce ogrije sunce!

Bosanac

E moj nazovi profesore, institutucija je itekako i gradjanski protest na ulici. Uvazava ga cijeli demokratski svijet do te mjere da zbog njega padaju i vlade.

Milena

Stalno glumis bezazlenu osobu,mislis da to uspijeva,ni slucajno,,jednostavna, je istina,Crna Gora,je priznata kao nezavisna drzava na Berlinskom kongresu,tada je imala svoju crkvu i vladike,sve to gubi na nelegalan nacin na tkzv, Podgorickoj skupstini,nestala je Jugoslavija,zasto osporavas CG crkvu

Milena

i drzavu,ti kao hriscanin,treba da ti je istina bliska,zato,umjesto sto prijetis,sjeti se Berlinskog kongresa i statusa Crne Gore i njene autokefalne crkve,nestankom Jugoslavije,,Crna Gora ima pravo da povrati svoju drzavu i crkvu,razmisli ,jer Bog sve vidi.

Tito

Na naasin radnim akcijama vaspitavala se naša omladina u socijalističkom duhu, duhu kolektivnog rada i života, duhu brisanja granica između fizičkog i umnog rada, podižući fizički rad na stepen ljudskog dostojanstva. Danas glavna vijest ustolicenje popa!

MONTENEGRO

Uzbičio si bez pokrića! Jedan je Milo! Ovdje se ne radi da se "nekome nešto ne sviđa cijeli život", ali kad je u pitanju Rukoljub, ne sviđa nam se ni malo, ali to nije bitno. Ovdje se radi o klasičnoj IZDAJI nacionalnih interesa Crne Gore za račun Srbije i za to nema preblage kazne koja vas čeka! Ne blefiraj snagu i odlučnost, vidjeću te tad na Cetinju. Da ne bude ono: "operisan sam..."

Crnogorka 100%

@MONTENEGRO, zanimljivo je kako je najviše uzbičio baš sad kad njegova vlada ima najmanju podršku. Treba razmizsliti zašto. Po mom mišljenju, ima neka dobra leđa. HM

vojvodina

Izdajniče nek ti je na obraz to što još dodatno provociraš slobodarski narod Crne Gore i Cetinja.

VojoS

”Neka svaki komita koji ima nešto protiv mene, lično mi kaže šta sam ja to uradio protiv Crne Gore”. Pitanje od milion dolara: Je li ovaj čovjek normalan?