11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ekipi TVCG, uz uvrede i kletve, zabranili snimanje u Cetinjskom manastiru

Izvor: Pobjeda

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Branka

Oće li "premijer" sad otići u RTCG i izviniti se gospođi Šuković kao što je potrčao u "Vijesti"? A zaboravih da je na kućnom liječenju od alkoholizma. Oće li Sergej uhapsiti popove i krimi podmladak zbog diranja kamere i vrijeđanja novinarke i snimatelja?Momke sa CT su uhapsili iako nijesu vrijeđali

Medeja

Crna Gora 2021: Ne čudim se što se RTCG ne oglašava povodom napada na svoje novinare no se čudim kako je dozvolio da se snima dokumentarac o Petru Zviceru.

crnogorac

Da li je ovo slobodna Crna Gora. zasto TVCG krije napad na svoje novinare??? Dritane da li ćete prema svakom pustupati jednako ili su popovi bozanska bića???

Baba

Tanja draga, to su junačine koje laju samo u čoporu-da policija nije bila tu podvili bi repove i nebi se živi čuli. Malo si im rekla-to nije ološ no svjetska bagra kakvu svijet nije vidio.

Jelica

Uzas...koliko su ratoborni ovi popovi...Vi ste svestena lica, zaboga. Rjecnik vam ulicarski...

@@@@

@Jelica Pa ti mislis da ako su svestena lica oni vjeruju u Boga.A mozda i nisu svestena lica nego Kobre prerusene u svestenike.

Jack Hustlle

@@@@@ Nije neophodno vjerovat' u Boga u njihovom slučaju postoje neki drugi prioriteti.Nijesu kobre, što god ko mislio kobre su ipak profesionalci u svom poslu za razliku od svećenstva koje imamo priliku viđet'.

Njegoš

E da si bio s.sadiković iz vesti i rakijom bi te napojili i prasetinom nahranili.

nikolan

kakvi popovi o cemu vi ljudi vise pricate...popova je ovdje mozda 100-150 a ostalih 600-700 su sve agenti tajnih sluzbi,spijuni i agitatori obuceni u mantije koji 30god ispiraju mozak ovom narodu.mnogo smo mi naivni taman smo zasluzili sta nam se desava.

Njegoš

Ima li ikoga normalnog u opštinu Cetinje da traži dokument neki od crkve srbije da je njihivo vlasništvo, ako nemaju dokument - napolje! Da dam ja đe uselio bespravno odmah bi me išćerali.

montenegrina

Ovo je za plakanje! Ovo je invazija gmizavaca u crnim mantijama koji nam ubrzano ulaze svuda,cak i u domove!Od kad su crne mantije krenule ulicama Crne Gore zacrnjelo se nase nebo plavo.Sad bi jos i da nas biju,da ne slutim i gore...Crna Goro sta si docekala!Place mi se svaki dan,kao da smo dosli do zida,zida placa!!Dignimo glave,pokusajmo da vratimo nebo plavo!

Đoko Orlandić

Što očekujete od RTCG. Na njenom čelu je neškolovani, nepismeni i ograničeni Raonić, koji je gori od te s... iz manastira. Dok je postojala CPC na crkvenim imanjima je bilo stoke, ali je sada ona u manstiru.

mr

Sad će te viđeti kad se naroguši novi generalni... Pa direktorica... Kako štite svoje činovnike... Iz glave im kipi demokratija! A policiji se nemojte čuditi. Oni su podešeni na buduće vrijeme, zato onako sablaznuto i potpuno isključeno djeluju!

podgoticanin

da li su direktor RTCG Raonić i Utednica Tomašević dobro jer TVCG ćuti ko zalivena dok im se napafaju radnici???. politicka priszrasnost Srpskog Sveta u punoj snazi na TVCG

Mina

Ima li iđe ikoga u ovoj nesrećnoj državi da zaštiti ženu-hrabru novinarku koja obavlja svoj radni zadatak? Svaka ti čas Tanja, neka si im rekla da su đubrad i ološ, nijesi ništa pobrkala. Treba da ih je sram i stid. Osili su gadovi pa misle da mogu da čine što god oće. Dritko, đe si, đe si se zabio