19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Diplomatski skandal: Srzentić uputila poziv ministarki ekonomije Kosova - sa zvjezdicom!

Autor: Antena M

  • viber

europeac

@Konan Trebala bi tvoja Tamara Srzentić završit kao Leposavić NOGA.

Ana Pešić

Poštovani novinari, đe vam je istraživanje? Zvjezdica je tu jer događaj organizuje RCC, a oni uvijek stavljaju zvjezdicu! Provjerite na njihovom sajtu, Lako je - dva klika!

Simbad

@Ana Pešić Tako je. U pravu ste potpuno.

Djuro

Ovi apostolima nemoze se nista vjerovati. Ona se slika sa Crnogorskog zastavom n'a Durmitoru à posle pisé zvjezdica I poziva n'a samit sa zvjezdica ma !?

Eagles

@Djuro ..svi su isti , bez popovog amaneta nije nijedan dosso. od A do Z, tzv "Crnogorci" u Vladi su kokavicja jaja, i svi zduzsno rade na srozavanju Crne Gore i Crnogoraca, bez izuzetka! NIJE_MOJA_VLADA!

daka

@Eagles Da sto valja ne bi je popovi rukopolozili.

Tajfun

Sta ocekivati od Apostola,Velikosrpska Klerofasisticka agenda koju su zacrtali,sav multietnicki sklad i mir koji smo jedini na Baljanu sacuvali 90-tih,oni ce razrusiti.

Miki

A nije kriva srzenticka nego mali svetosavci sto joj pisu ovs dokumenta

montenegrina

Ovo nije greska,ovo je stav ove vlade jer se ponavlja.Sve obrasce su prestampali,po ugledu na srpsku vladu,zapravo,ovo je vlada Srbije ,ekspozitura u Crnoj Gori.Sve sto su do sada radili svjedoci da je to istina.Uostalom,zar ne rece Dritan da "granice treba izbrisati"!

U.S of Albania

Sa zvezdicom be zvezdicom vise nikada srbija nece vladati ni sa Kosovom ni sa Cernom Gorom ziveli nezavisna Kosova i Cerna Gora pozdrav Cernogorci ne dajtese ne dozvolite da vam se mesa srbija sa teroristickom SPC na vasom lepom Cernugoru

Dv

Otrovnije su ove prikrivene domaće srbijančice zadojene četničkim mlijekom od ovih javnih otvorenih kojima je bilećki jezik stalno na otvorenom..

Kosovo je država

U svijetu nastupa u politici, sportu , ekonomiji - kao država !!!!! Srbija i četnoliki nemogu da shvate, mržnja je jača. Tu ne omaže medicina.