10 °

max 13 ° / min 10 °

Petak

03.05.

13° / 10°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: DPS je Crnoj Gori uzeo sve, sad bi da joj oduzme i mir

Autor: Antena M

  • viber

Aco

Šta to pričaš Dritane predvodnice izdaje au sramote

izdaleka

Ako patuljak ne bude na Cetinju na ustoličenju, treba to ponoviti. Jer, on je stup, uzdanica SPC u CG. Dakle, Dritan & SPC ! Koja blasfemija ?

Onogošt

I dalje Vam je DPS noćna mora.U čemu je problem kad građani žele mir i stabilnost.Dobro su oni svjesni i oni i strani partneri da nemire u Crnoj Gori želi Srbija preko svojih popova i poslušnika.I pored svih grešaka svijet poštuje DPS-u što je sačuvao mir kad je bilo najteže.I sad će državu.

Betoven

Zamjena teza. Ovo je već bezobrazluk. Prešlo sve granice.

Pero

Ajde veleizdajnice a 21 milion i ti nekom drzis predavanje u moralu!A ova droga sto je medjunarodna policija otkrila vi ste pokvarili akciju koja je trebala da otkrije narucioca ali vi ste to namjerno zaustavili da bi zastitiči dilera koji je iz smrdije!

Đoko Orlandić

Ovaj .... govori o oduzimanju. On je lično oduzeo sve one svetinje koje su Crnogorci vjekovima gradili i branili i poklonio ih okupatorskoj-stranoj crkvi. Da je to bar uradila neka ličnost, no najgori cirkuski klovn.

Naroz

Kako Abaze kad je tvoja stranka na Cetinju glasala za isto ovo za šta se DPS zalaže? Ni oni ne žele Joanikija i šefa mu na Cetinju. A ti si, sad je već očigledno, izdajnik Crne Gore koji radi za interese "srpskog sveta". To je sada i slijepcu jasno.

Poenam_Dei

Uzela te uzma izdajniče. I grobove si nam prepisao na tuđinska sektu. E vala ćeš trčat dokle duha u tebe ima, a to ti je desetak metara. Što misliš zašto. Lagano se obući jer s neđelje dolazimo pred skupštinu i vladu. Izdajnici idu đe im je i mjesto. Zatvor.

Legenda

Jeli ovo moguće.Ne znam ali bih na mjestu Cetinjana skupljao potpis,da mu se zabrani ulazak u našu predstojnici.Ovaj Morina je dno dna

Legenda

Gradjani žele mir.Ali ne tako što ćeš ti Morina,potpisati negatorima da posjeduju Crkve i Manastire Cetinjske,Vučiću i Srbiji.Da druga država vodi računa o financijama Ostroga i drugih Crkava.Zato ako može zakonom zbog izdaje da ti se zabrani ulazak u Cetinje.Peticija da se potpiše..Bruko i izdajnič