15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Hajduković: Vi ste Srbi a ja Crnogorac

Autor: Antena M

  • viber

Pasima

Jasno i sve receno.Ocekivano od jednog naucnika i pametnog covjeka.Svima nam je stalo da ne.bude nemira,jer posljedice bi bile uzasne.Razmislite POPOVI dobroooooo!!!!!!!!

JA

Bog ti dao zdravlje- VELIKI ČOVJEČE!

CG1

Dobro i istinito rečeno, no se plašim da to ne dopire do mozgova ovih sektaša. Oni znaju da im NEĆEMO DOZVOLIT DA TO URADE U CETINJSKOM MANASTIRU, oće neku muku da izazovu.

Betoven

@Ел моско Izbore je crkva izgubila. Onda se pojavio Dritan da prevari svoje birace i poraz pretvori u pobjedu!

@@@@

kad bi svi Cetinjani sjutra poginuli oni nece odustati.To su ljudi koji su u vijeme pandemije svoje pristalice pricescivali jednom kasikom suprotno i njihovom(SPC) protokolu.BOGA SE NE BOJE NARODA SE NE STIDE.Misli li neko da nema Bozje pravde u nekoliko smrti poslije litija.

Vuk

Da je nama "bracka i prijateljska " Srbija i Srbi oni bi sami tražili i pomogli da se vrati autokefalnost Crnogorske crkve a ovako....

Relja

Sve se slazem g. Hajdukovicu bez da su nam srbi braca . Moji su bili Rovacki Zelenasi i znam iz prica sto je bio srbski teror . Tako je i dan danas , no lako bi mi sa njima da nije zla domacega .

mnejoca

gosp. Hajdukoviću svje ste lijepo opisali u vašem tjekstu ... Poštovanje... Dodao bih samo JA / MI NACIONALNI CRNOGORCI NIKAD /NIKADA NIJSMO BILI BRAĆA ... RAZLIKUJEMO SE U SVJEMU ... DRŽAVA CG / NACIONALNOST / PISMO / JEZIK / DIJALEKT / KULTURA / OBIČAJI / VJERSKI OBJEKTI /NOŠNJA / HIMNA /ZASTAVA ...