16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Picula i Bilčik: Politička zloupotreba nečijih vjerskih uvjerenja nije kompatibilna s trenutnim reformskim procesom

Autor: Antena M

  • viber

Neka vam te priče!

Poznajete prilike i znate da su nosioci vlasti u Crnoj Gori pogazili odavno Ustav i sva građanska prava! Padate na jeftinoj spc i ss propagandi! Pozivate na postovanje onoga sto nam Ustav garantuje, pa recite to zdravku,becicu vasoj nadi uzdanici i dritaniju prvom! Sramota zadovijek. EU stidi se!

Đoko Orlandić

Ova dvojica su ka' francuske sobarice. Pozivaju se na put CG ka EU, te traže od svih aktera... Oni ne vide da su podržali najcrnju klerofašističku vlad. Cilj te vlade i DF, kao i satelita: Milačić, Joković.. je prekid puta ka EU. I to po nalogu Srbije i Rusije. SPC je gora od talibana i inkvizicije,

podgoricanin

DRITANE BOLJE BI BILO DA SI OSTAO U ULCINJ I NASTAVIO JURITI BEOGRAĐANKE PO VELIKOJ PLAZI STO SI RADIO CIJELO LJETO. LAKSE BI TI PALE TE KORPE NEGO OVAKAV SAMAR EU

Roza Luxemburg

Ne radi se ovdje, gospodo, o vjeri. Nego o gradjanskoj, suverenoj clanici NATO, koja je ugrozena od velikosrpskog nacionalizma i Rusije. Gospodo, mi smo na Cetinju branili i vas vase vrijednosti. Procitajte Pusicku, mozda vam bude jasnije.

Tek tako

Kome ovi ljudi pojašnjavaju kad je vlast i gluva i slijepa samo ima jezik i to obrljan.

pero

pa vi gospodo pidržavate politiku velike srbije odnosno Vučića i Putina.Puštite sr vi opštih fraza,kojima ćete nekoga prepanuti,a pogotovo politiku ratnih zločina i etničkog čišćenja. Vi se bojite da prozovete Vučića i SPC

nenad_mne

@Tek tako , ma briga njih, otaljavaju posao, prema svecu i tropar, no mi se moramo,SAMI, izboriti! Što bi njih interesovalo Cetinje, kada takav dragulj nemaju kod sebe?

nenad_mne

Obraćate se Vladi koju je oformila SPC??? Shvatam diplomatski rječnik, ma mogaste li, jednom rečenicom, nagovjestiti da u tu različitost naroda i vjera pripadaju i Crnogorci, sa svojom CPC? Što je ovim ljudima, kao da je spominjanje Crnogoraca gore no negirati genocid i slaviti ratne zločince? Milo!

BMX

NATO je u kratkom vremenu, poslije Avganistana, doživio još jednu strašnu blamazu i sramotu koju je Rusija preko Vučića, Vulina, BIA ,Crkve Srbije, Vlade Crne Gore, Demokrata, URA -e, DF - a, napravila u njenoj evropskoj saveznici i članici - Crnoj Gori.

BMX

NATO je dopustio da strane tajne službe, vojska, policija koji nisu njihove članice slobodno vršljaju i rovare po teritoriji svoje članice i saveznike pritom ugrožavajuci mir i bezbjednost zemlje a da ništa, čak ni saopštenje da izdaju. Eto, tako će nas štititi i ubuduće.