8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Stidim se tuđe sramote, bez muslimana Cetinje ne bi bilo ono što jeste

Autor: Antena M

  • viber

BanjaCT

Kao đeca a i kasnije kao odrasli uvijek i za VAZDA sa muslinama na bratskoj osnovi...

primavera

dobro, nije bilo u redu, svakako. Zbog svih drugih muslimana. Ali, nakon svega, nije čudo da je čovjek puka.

Onogošt

Zbog ovih gluposti izrečenih u ljutnji i afektu,izvinjavam se svim Muslimanima u Crnoj Gori.Tom časnom ponosnom narodu koji ovu državu voli i poštuje.Abazović jes silom udario na Cetinje,ali mu niko nesmije vrijeđat majku,vjeru I narod kojem prioada.To niti je ljudski niti Crnogorski. IZVINITE.

Marina

BRAVO !!! OVOME SE NEMA STO DODATI !!!

Maja Rivat

Tačno.Tužno da nam se ovo dešava. Hvala ti Ivane,rekao si sve ono što su juče osjetili potomci starih cetinjskih porodica.Govorio si u ime svih ,čestitam na komentaru i hvala još jednom.

WMarina

Tako je Ivane,treba da se stidimo ni krivi ni dužni.

ANM

Ivane bravo, Banja CT bravo, divne cetinjske muslimanske i katoličke porodice, onome bezmozgoviću potpuno pristaje : o sveta prostoto

Elmir

Kad sam vidio ove psovke ovog nazovi covjeka bio sam duboko razočaran i uvrijeđen zbog takvih riječi čovjeku kojeg ne podržavam,ali takva psovka je dno dna.Medjutim srećan sam sto vidim ljude koji ovo osuđuju i od ovog se ograđuju tako da mogu reći pobjeđuje ona prava CG većina.Hvala vam sugrađani

SrdjanR

@Elmir Ne treba da zahvaljuješ, nikako.Gospodin Poček je sve objasnio, a koliko vidim i ostali komentari su u saglasju!Ništa vjera ne znači ako se ne podrazumijeva ono primarno, a to je, da je prvo Čovjek!U CG je bio "daltonizam"za konfesije, sve do kraja 80-ih.Ubacili su nam ga, najviše iz Srbije.

Kotoranin

Juče se desilo da je jedan čovjek izluđen demagogijom, ispiranjem mozga, ljubavi prema drzavi i svim građanima koji u njoj zove u afektu da bi pokazao svoj bijes rekao nešto što naravno nema opravdanja ali moramo shvatiti da je to njihov cilj. Da nam pomute um. Ovo su bitke 21 vijeka, demagogija, informacije, masovni mediji, ljudi polude od toga. Draga braćo muslimani i ja sam musliman. Svaki Cetinjanin je i musliman i hrvat i srbin jer samo tako si covjek.

LJUBAV PREMA VJERAMA U CG

NAJVEĆA SREĆA JEDNE DRŽAVE JE LJUBAV PREMA SVIM VJERAMA I NACIJAMA U CRNOJ GORI! VOLIMO MUSLIMANE_HRVATE_CRNOGORCE_SRBE_JEVREJE_ROME_TO JE BOGATSTVO NAŠE CRNE GORE! NEVRIJEDJATI NIČIJU MAJKU!!! MAJKA JE ZAKON ZA SVE NAS!!! LJUBAV NEKA NAS SPAJA!!! UGASIMO MRŽNJU I REVANSIZAM U CG!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jelena

Ništa ne bih dodala sem tako je! Živjela sam dugo u okruženju Albancima , Muslimanima, mogu reći samo riječi hvale, za svo poštovanje koje je imala moja majka od njih ,a i ja kao cerka njena.

George Vuckovich

Kao presjecnik Crnogorskoga Klub a San Francisko, Ja se ponosim sa time sto u nasem drustvu imamo Muslimana, vecinom iz okoline Bara,, koliko I clanova Pravoslavne Vjere. Ovi Crnogorci muslimanske vjere su po sve mu, a posebno po ljubavi prema Crnoj Giri, mozda i jos bolja od nas..

Anthropos

Mislim da je akcent na vrijeđanju "muslimanske" majke nepotreban. Uvreda svake i svačije majke je ogroman grijeh. Što se stida tiče - stid me je što imamo takvog premijera i vladu. Pored svih grijehova građana - nismo zaslužili ovo što danas vlada CG?